Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 29.8.
Nedjeljnu večer provedite uz male ekrane gdje vas čeka James Bond, Tom Cruise i Oskarom nagrađeni animirani film "Coco"

TV Preporuke dana - Nedjelja 29.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.8.

SERIJE

Most, HRT 3 u 22:15h
Christoffer je i dalje u opasnosti i nakon što su ga pritvorili. Saginu znatiželju pobuđuje otkriće da Frank nešto taji.

Milijarde, HRT 2 u 23:48h
Chuck počinje novi posao. Axea netko iz prošlosti iznenadi posjetom. Wendy se nosi s posljedicama Chuckovih postupaka. Taylor napada organizaciju koja je bila povezana s Axeom.

FILMOVI

Coco i velika tajna, RTL u 20h
To će biti najveća proslava u njegovom životu! U Meksiku, u Santa Ceciliji Miguel sanja da jednog dana postane glazbenik, no u njegovoj obitelji to je zabranjeno. Naime, Miguelovu praprabaku Imeldu i njezinu kćer Coco ostavio je suprug kako bi se mogao posvetiti glazbenoj karijeri. Nikada se nije vratio svojoj obitelji pa je Imelda zabranila glazbu u njihovim životima i započela postolarski posao. Miguel sada živi s Cocom i obitelji, koji su svi uglavnom postolari.

Skyfall, Nova TV u 22:15h
Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na osobne žrtve.

Zaborav, RTL u 22h
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala