Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mel Gibson u talk showu priznao da čeka osmo dijete
Glumac je otkrio i kako je njegov dugogodišnji brak završio prije tri godine, daleko od medija

Mel Gibson u talk showu priznao da čeka osmo dijete

PIŠE: Dario Petruševski                 
Foto: NBC

Nakon nekoliko tjedana nagađanja, Mel Gibson potvrdio je u TV eteru kako s novom djevojkom, Oksanom Grigorievom, čeka dijete. Osim toga, preuzeo je krivicu za raspad 28-godišnjeg braka iz kojeg će, pišu američki mediji, izaći lakši za nekoliko stotina milijuna dolara, a potvrdio je i kako se ljubavna priča sa suprugom zapravo raspala još prije tri godine. Kod Mela Gibsona, jednog od glumaca koji je privatnim eksecima gotovo uništio karijeru, više nema skrivanja!
 
 
Njegova supruga Robyn zahtjev za razvod podnijela je još 26. kolovoza 2006. godine, mjesec dana nakon što je glumac uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. "Naš brak je završio prije tri godine i otad smo razdvojeni. Takve se stvari događaju. Nije baš lijepo i zapravo je jako tužno, ali ona je prekrasna žena. I dalje imamo djecu, prijatelji smo", rekao je Mel Gibson u talk showu Jaya Lena, u kojem je odlučio stati na kraj s brojnim tračevima koji ga prate posljednjih mjeseci.
 
"Kad se sve zbroji i oduzme, ja sam krivac za raspad braka. Mene treba kriviti", rekao je glumac koji posljednjih godina navodno vodi bitku protiv alkohola, zbog kojeg je u nekoliko navrata imao probleme sa zakonom. Njegova uskoro bivša supruga odlučila je finalizirati razvod tek kad je čula da je Oksana trudna, što bi značilo da se ipak nadala novoj ljubavnoj renesansi s glumcem. On to negira: "Naša veza umrla je davno, Oksana zaista nema nikakve veze s tim!".
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala