Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.8.
Današnja večer donosi odličan izbor starijih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Petak 6.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u ovoj posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Georgina se budi u zabačenoj psihijatrijskoj ustanovi, kamo su je Alex i Ellen prisilno odvele da ju ušutkaju. Zarobljena i bijesna, zaklinje se na osvetu.

FILMOVI

Svježa krv, HTV 1 u 20:10 sati
Kad mladi James Clayton demonstrira mogućnosti svog kompjutorskog programa iskusni agent CIA-e Walter Burke pokušava ga nagovoriti da se priključi programu obuke za vrhunske agente. Clayton ga odbije, ali kad Burke spomene njegova oca se predomisli se očekujući da će od Burkea doznati kako mu je otac nastradao desetak godina ranije u Peruu.

Operacija Valkira, RTL u 21:45 sati
Od redatelja filmova Privedite osumnjičene i X-Men dolazi novi filmski hit s Tomom Cruisom u glavnoj ulozi. Film je temeljen na istinitoj priči o pukovniku Clausu von Stauffenbergu i njegovom odvažnom i genijalnom planu da ukloni jednog od najgorih tirana koje je svijet ikada upoznao.

Cloverfield, HTV 1 u 22:40 sati
Kako bi grupa običnih malih ljudi mogla reagirati na napad čudovišta na njihov grad? Oni prisebni uzeli bi kameru i snimali što se događa. Upravo to se dogodilo petorici mladih koji su pripremali oproštajnu zabavu prijatelju, a čudovište veličine nebodera je upravo napalo New York. Ovaj film je dokument o njihovom pokušaju preživljavanja najstrašnijeg događaja u životu.

Terminator 2, RTL u 23:50 sati
Radnja se odvija prije deset godina. Roboti koje vladaju svijetom poslali su nezaustavljivog terminatora da uništi Saru Connor, majku Johna Connora, budućeg vođe Otpora koji se još nije tada rodio. Nisu u tome uspjeli. Sada, 1991. roboti pokušavaju misiju ponovno, ali sada šalju ubojitijeg i smrtonosnijeg robota.

Bijelo je boja smrti, HTV 3 u 0:10 sati
Uzbudljiva i napeta istragu danskog redatelja Madsa Brüggeara i švedskog privatnog istražitelja Görana Björkdahla koji pokušavaju riješiti slučaj misteriozne smrti Daga Hammarskjölda. Dok se istraga bliži kraju, otkrivaju zločin mnogo gori od ubojstve glavnog tajnika Ujedinjenih naroda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala