Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 5.8.
U udarnom terminu možete pogledati prigodan program za današnji praznik, a serije i filmovi su u kasnijem terminu

TV Preporuke dana – Četvrtak 5.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 5. kolovoza, kad se u Hrvatskoj obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

SERIJE / EMISIJE

Svečani koncert povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, HTV 1 u 20 sati
U završnici cjelodnevnog događanja proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja HRT prenosi koncert sjajnih glazbenika Jazz orkestra HV-a.

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u ovoj posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Georgina nosi krunicu na procjenu draguljaru, ali je poslije opljačkaju. Potrči za lopovom, koji joj ukrade pištolj, ali baci torbicu. Njezino olakšanje pretvori se u očaj kad se nađe licem u lice s Nicom Elthamom.

Amerikanci, HTV 1 u 23:05 sati
Elizabeth i Paige odlaze na put koji ih vodi na opasan teren. Poslije emocionalno napetog zadatka Philip traži utjehu od neočekivana izvora. Stanov plan za spašavanje Nine kulminira na nepredviđene načine.

FILMOVI

Ženska galerija, HTV 3 u 21:05 sati
Rabinova žena je u komi, a rabin je u šoku. Karizmatični mladi rabin David pojavljuje se kao spasitelj nakon nesreće. No polako počinje nametati svoj fundamentalistički svjetonazor i preuzimati kontrolu. To prijateljstvo među ženama stavlja na kušnju i vodi do sve većeg razdora među muškarcima i ženama u pobožnoj ortodoksnoj zajednici u Jeruzalemu.

USS Indianapolis: Ratna hrabrost, HTV 2 u 23:50 sati
Tijekom patrole Filipinskim morem USS Indianapolis napadnut je i potopljen od strane japanske mornarice. Ono što slijedi je nadljudska bitka za preživljavanje tijekom koje će se mornari suočiti sa glađu, žeđi, okrutnim morem i ubojitim morskim psima.

Creed II, Nova TV u 0:15 sati
Adonis Creed će morati uskladiti život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo ga još više motivira za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočit će se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala