Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 24.7.
Subotnja večer donosi drugu sezonu serije "Rivijera" uz velik izbor hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 24.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 24. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Olimpijske igre su vrhunac za svakog sportaša. Japan je domaćin najizazovnijim i najposebnijim Igrama u povijesti. Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Druga sezona počinje zbivanjima neposredno nakon eksplozivnog završetka prošle. Obitelj Clios prisiljena je suočiti se s tragičnom smrti jednog od svojih članova čijom je krvi svoje ruke umrljala glavna protagonistica Georgina koja se pak pokušava pomiriti sa svojim zločinom.

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Drugi dio dogodovština dobrih-loših dečki za koje svi navijamo, posve se logično nastavio na svjetski uspjeh prvog filma te ponovno publici ponudio dva sata zabave i avanture, uz širenje glumačke ekipe!

Sjećanja jedne gejše, HTV 1 u 20:10 sati
Chiyo i njezina sestra, kćeri siromašnog ribara, prodane su u grad kad im se majka razboljela. Čim su stigle, razdvojene su. Chiyo je pripala ženi koju svi oslovljavaju Majko. Postala je stanarka i sluškinja u kući u kojoj su se odgajale gejše. Kad se vidjelo da će od ljepuškaste djevojčice izrasti lijepa djevojka, počela je njezina obuka.

Osvetnik, Nova TV u 20:15 sati
Dr. Paul Kersey je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u gradu. Jednog dana u njegovu bolnicu stižu njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom domu. Budući da je policija preopterećena Paul kreće u lov na napadače svoje obitelji.

Priča o igračkama 3, RTL u 20:15 sati
Animirana avantura vraća Woodyja, Buzza i njihovu družinu! Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu u vrtiću gdje se neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi.

Bilo jednom u Americi, HTV 3 u 20:40 sati
Film je premijerno prikazan na festivalu u Cannesu 1984. u originalnoj verziji koja traje 229 minuta. U SAD-u je film izašao u skraćenoj verziji koja je trajala gotovo 90 minuta kraće nego originalna koja se prikazivala u Europi. U skraćenoj verziji izbačene su scene flashbackova, a događaji su poredani kronološki.

Šetnja među grobovima, Nova TV u 22:15 sati
Scudder pristane pomagati raspačivaču heroina koji je u lovu na čovjeka koji je oteo i brutalno ubio njegovu ženu, što nije njegov prvi ali niti posljednji takav strašan zločin. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a Scudder je nepogrešiv u detekciji zločinaca koji će sasvim sigurno ubiti opet. Vrijeme mu otkucava!

Lažljivac, RTL u 22:15 sati
Kad mu učiteljica u vrtiću postavi pitanje čime se bavi njegov otac, Max odgovori da mu je tata lažljivac. Istina je kako je uspješan odvjetnik Fletcher zahvaljujući izvrtanju istine i laganju izgradio karijeru, što ga je koštalo braka i otuđenja od Maxa. Kad Fletcher zanemari sinov peti rođendan razočarani dječak će poželjeti da mu otac makar na 24 sata prestane lagati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala