Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.7.
Današnja večer donosi emisiju o Olimpijskim igrama u Tokiju te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 23.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Ime za pregled dana o OI je nastalo kombinacijom riječi Nippon = Japan i Ippon = poen. Nakon emisije, od 22 sata pogledajte snimku svečanog otvaranja Olimpijskih igara.

Amerikanci, HTV 1 u 1:05 sati
Philip su suočava s moralnom dilemom, a napetosti između njega i Elizabeth eskaliraju. Stan osmišljava teoriju koja ima ozbiljne posljedice po nacionalnu sigurnost. Paigeina rođendanska želja iznenađuje sve.

FILMOVI

Mario Lanza: Najbolje od svega, HTV 1 u 20:10 sati
Pavarotti, Carreras, Domingo i Bocelli - svima je uzor i inspiracija Lanza, koji je posta prvi istinski crossover izvođač kada ga je MGM učinio idolom 1950-ih hitovima kao što su The Toast of New Orleans, Veliki Caruso i Princ student.

Pljusak, RTL u 22:30 sati
Kiša pada danima. Prijete poplave. Malo mjesto u američkoj zabiti evakuirano je pred neizbježnom prirodnom katastrofom. U gradu su ostali još samo šerif i njegovi zamjenici te dva bankovna zaštitara koji prevoze poveću novčanu pošiljku na sigurno. Dvojica čuvara zbog pljuska skreću s puta i upadaju u udolinu iz koje se ne mogu izvući.

Cijena istine, HTV 1 u 23:10 sati
Mickey Haller je odvjetnik koji brani kriminalce, a ured je smjestio na zadnje sjedište Lincoln Continental limuzine kojom kruži ulicama Los Angelesa. Svoj profesionalni život posvetio je obrani šarenog društva zločinaca, a sad mu se nudi posao života: obrana Louisa Rouleta, ljepotana s Beverly Hillsa koji je optužen za ubojstvo. Slučaj koji se činio jednostavnim iznenadni slijed događaja pretvorit će u smrtonosnu igru i Hellerovu borbu za opstanak.

Nestala, Nova TV u 23:30 sati
U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike. Oni glume savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka. Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala