Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.7.
Današnja večer donosi odlične serije i novije filmove

TV Preporuke dana – Petak 16.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Luther, HTV 2 u 22:45 sati
Strastven, predan i nemilosrdan u pravoj mjeri, John Luther vraća se na londonske ulice u potrazi za zlom koje vreba na brojim mračnim gradskim ulicama i pragovima. U trećoj sezoni poremećeni fetišist vreba mlade žene u glavnom gradu.

Amerikanci, HTV 1 u 0:10 sati
Larrick je sve bliže pa Elizabeth juri da izvuče Jareda dok Philip priprema Freda za ključnu operaciju. Arkadij napokon odigra svoj adut i prisiljava Stana na nemoguć izbor.

FILMOVI

Infiltrator, HTV 1 u 20:10 sati
Infiltrator se temelji na autobiografiji Roberta Mazura, federalnog agenta koji koji se tokom osamdesetih godina infiltrirao u narko kartel Pabla Escobara gdje je proveo punih pet godina na tajnom zadatku među vodećim kriminalcima i švercerima droge u Kolumbiji.

Sigurna kuća, RTL u 21 sat
Washington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon desetljeća provedenog u bijegu i biva priveden u sigurnosnu kuću u Južnoj Africi. Ubrzo nakon privođenja, sigurnosna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava "novopečenog" operativca Westona na suradnju sa bjeguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni suradnici pokušavaju otkriti tko ih želi ubiti.

Što je muškarac bez brkova, HTV 3 u 22:30 sati
Ovo je priča o mladoj udovici Tatjani, koja se zaljubi u župnika netom izliječenog od alkoholizma. Svećeniku pokuša "pomoći" njegov brat blizanac, general hrvatske vojske. S druge strane, gastarbajter Marinko koji se vratio u selo, bivši vlasnik autopraonice Kroatien u Berlinu, uzaludno se pokušava oženiti Tatjanom, a veza njegove kćeri s lokalnim protuhom i haiku pjesnikom drugi je veliki udarac njegovom ugledu.

Pučina straha, HTV 1 u 22:50 sati
Temeljena na stvarnim događajima ovo je priča o mladom paru koji odmor provode na idiličnom tropskom otoku. Idućeg se jutra Daniel i Susan, oboje iskusni ronioci, ukrcaju na lokalni brodić koji posjetitelje vodi na podvodno razgledanje obližnjeg rta. Brodić je prepun ostalih turista, i posada zbog niza slučajnih nesporazuma nakon četrdesetak minuta ostavlja par sam na pučini.

Turist, Nova TV u 23:25 sati
Frank (Johnny Depp), muškarac slomljenog srca susreće Elisu (Angelina Jolie), nevjerojatnu ženu koja ga nije upoznala slučajno. Uz prekrasne krajolike nevjerojatno lijepe Venecije, Frank će pokušati osvojiti Elisu, ali će se uskoro pronaći u mreži pravih intriga i opasnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala