Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Carey Mulligan i Zoe Kazan u filmu She Said o istrazi protiv Weinsteina
Talentirane glumice trebale bi se naći u ulogama novinarki koje su istraživale slučaj za The New York Times

Carey Mulligan i Zoe Kazan u filmu "She Said" o istrazi protiv Weinsteina

Foto: Depositphotos

Carey Mulligan i Zoe Kazan u završnim su pregovorima za film She Said koji će donijeti priču o istrazi The New York Timesa.

Riječ je o istrazi o navodima o zlostavljanju i silovanju protiv Harveya Weinsteina što je posljedično dovelo do pokreta #MeToo, s tim da bi se Mulligan i Kazan trebale naći u ulogama novinarki Megan Twohey i Jodi Kantor, autoricama knjige She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement.

Universalov film fokusirat će se na njihov marljiv rad kojim su otkrile razne optužbe za seksualno uznemiravanje i napade koji su se godinama podnosili zbog nekadašnjeg čelnika The Weinstein Company koji je u veljači prošle godine proglašen krivim po nekoliko točaka optužnice i trenutno se nalazi u zatvoru na izdržavanju kazne od 23 godine. Mogućnost uvjetne kazne imat će u studenom 2039. kad će imati 87 godina.

Carey Mulligan i Zoe Kazan na premijeri filma Wildlife s Paulom Danom

Dobitnica Emmyja za Netflixovu mini seriju Unorthodox Maria Schrader režirat će film prema scenariju Rebecce Lenkiewicz čiji je film Ida 2015. godine dobio Oscara za najbolji strani film za koji je napisala scenarij s Pawelom Pawlikowskim.

Mulligan je ove godina bila nominirana za nagradu Oscar za dramu Djevojka koja obećava koju je kritika nahvalila, a uskoro kreće sa snimanjem SF avanture Spaceman of Bohemia Johana Rencka i biografske glazbene drame Maestro Bradleya Coopera. Kazan smo nedavno mogli gledati u seriji Zavjera protiv Amerike i romantičnoj komediji Moja ljubavna priča. Glumice su već surađivale i to na drami Divljina u kojem je Mulligan imala jednu od glavnih uloga, a Kazan je radila na scenariju.

Produkcija filma She Said kreće ovog ljeta, a datum premijere zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 9.6.2021. 23:26

    svodničile!!!! taj sam izraz tražio...najbliže mi padalo podvodile...

  • #3
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 9.6.2021. 21:13

    "kao ubio" molim lijepo, ......naravno da su platili da ga koknu....da, vidim često opru sa mladim mesom

  • #2
    0 0
    aya aya @ 9.6.2021. 19:32

    Koji Singer?

  • #1
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 9.6.2021. 15:57
    Nisam znao da je stvarno optužen...možda završi kao i onaj što se kao ubio u zatvoru, epstein? Zanimljivo je vidjeti fotke s budućim zvijezdama u njegovom "prijateljskom" zagrljaju...netko se mora i žrtvovati ponekad za opće dobro "industrije"
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala