Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.5.
Uz novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" tu su hit filmovi, te TV premijera akcijske komedije "Čuvaj me s leđa"

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20 sati
Apsolutnu legendu hrvatske estrade Kiću Slabinca utjelovit će Maja Bajamić, čast da utjelovi Senidu Hajdrapašić pripala je Mariju Petrekoviću, Saša Lozar oživjet će jednu od najvećih britanskih legendi Georgea Michaela, Damir Kedžo ove nedjelje vratit će nas u 1980-e, a Ivana Mišerić utjelovit će divu Beyonce dok je još bila članica skupine Destiny's Child. Katarina Baban na jednu večer postaje Lady Gaga, a kao Maja Blagdan u kućnom izdanju zabavit će nas Dalibor Petko. Mario Roth transformirat će se u afričku pjevačicu Nomcebo.

FILMOVI

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 19:55 sati
Indiana Jones dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Čuvaj me s leđa, RTL u 20 sati
Darius Kincaid je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski tjelohranitelj Michael Bryce ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu jer Darius je Brycov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom.

J.F.K., HTV 2 u 20:05 sati
Okružni tužilac Jim Garrison (Kevin Costner) pokušava rasvijetliti događaje koji su prethodili atentatu na Kennedyja. Dokazi, na koje nailazi vode ga sve do vrhova CIA-e, FBI, vojnih obavještajnih službi i mafije.

Godišnji odmor snova, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon 50 tjedana napornog rada i dosadne rutine, Clark Griswold (Chevy Chase) veseli se zasluženom odmoru, na kojemu će mu se pridružiti cijela obitelj. Supruga i djeca radije bi do odredišta letjeli, ali Clark inzistira na vožnji preko Amerike.

Vitez Tame, Doma TV u 22:15 sati
Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Mula, Nova TV u 22:50 sati
Oskarovac Clint Eastwood se prvi put nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dvije strane, redateljskoj i glavnoj ulozi. Clint Eastwood režirao je film prema scenariju Nicka Schenka koji je inspiriran člankom iz New York Times Magazina. 90-godišnjak Earl Stone bankrotirao je, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala