Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snima se Downton Abbey 2, u kinima već ovog Božića!
Omiljenoj ekipi priključit će se poznata glumačka imena: Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i Dominic West

Snima se "Downton Abbey 2", u kinima već ovog Božića!

Foto: YouTube

Focus Features razveselio je obožavatelje serije Downton Abbey viješću da je službeno naručen drugi film!

Nastavak serije koja se snimala od 2010. do 2015. i istoimenog filma Downton Abbey iz 2019. godine uskoro kreće s produkcijom kako bi se u kinima našao već tijekom ovogodišnjih božićnih praznika.

"Jako smo uzbuđeni što se Julian Fellowes i cijela Downton glumačka ekipa vraća za #DowntonAbbey2, a priključuju nam se Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i Dominic West! Film u kinima gledajte ovog Božića", stoji u službenoj objavi za Downton Abbey 2 na društvenim mrežama.

U prvom filmu svoje su uloge reprizirali Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Laura Carmichael i Penelope Wilton za koje se očekuje da će glumiti i u nastavku, ali će svakako biti zanimljivo vidjeti kako će se nova ekipa (Dancy, Haddock, Baye, West) uklopiti u radnju koja je zasad nepoznata.

Prvi Downton Abbey film snimljen je s budžetom između 13 i 20 milijuna dolara, a zaradio je oko 194 milijuna diljem svijeta, s tim da ga je i kritika i publika dobro prihvatila te je bio nominiran za razne nagrade.

"Nakon vrlo zahtjevne godine koja je većinu odvojila od obitelji i prijatelja smatramo da je nužna utjeha nadati se boljim vremenima, te se veselimo što ćemo na velikom ekranu opet gledati ovu ekipu", smatra jedan od producenata Gareth Neame.

Kao službeni datum premijere za Downton Abbey 2 navodi se 22. prosinca ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala