Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Spider-Man konačno dobio naslov!
"Spider-Man: No Way Home" u kina dolazi prije Božića

Novi "Spider-Man" konačno dobio naslov!

Foto: YouTube

Nakon zafrkancije oko naslova novog Spider-Mana koje su navodile da podnaslov glasi Phone Home, Home-Wrecker ili Home Slice, jučer je stigla službena potvrda o naslovu i datumu premijere!

Treći Spider-Man s Tomom Hollandom nosi naziv Spider-Man: No Way Home, a ime novog filma o popularnom superjunaka otkriveno je u kratkoj najavi u kojoj možemo vidjeti Hollanda, Zendayu i Jacoba Batalona.

Hollanda vidimo kako izlazi iz ureda Jona Wattsa (redatelj) i svojim prijateljima komentira kako je opet dobio lažni naslov, na što mu odgovaraju da ih to ne čudi jer uvijek nađe način da nešto upropasti. "Ništa ja ne kvarim. Recite mi jednu stvar koju sam otkrio, a nisam trebao", kaže Holland, a Zendaya spremno odgovara: "Naslov zadnjeg filma!" U tom trenutku vidimo ploču s potencijalnim nazivima trećeg filma, a Spider-Man: No Way Home se nalazi u sredini.

Podsjetimo, trojac je u utorak na društvenim mrežama podijelio nikad dosad objavljene fotografije uz navodno novi naslov za filma. Tako je Holland naveo da će naslov biti Phone Home (referenca na E.T. iz 1982.), Zendaya je navela da će biti Home Slice, a Batalon Home-Wrecker. Budući da su prva dva filma imala Home u sebi čini se kako su pokušavali naći najsmiješnije kombinacije.

Naslov filma ima nekoliko interpretacija: jedna od njih je doslovna da se Peter Parker neće tako lako moći vratiti kući jer je u Far From Home negativac Mysterio (Jake Gyllenhaal) otkrio njegov identitet, a jedna kako je riječ o multiverseu u kojima će se Spider-Man morati snaći. Treći film trebao bi biti povezan s novom Disney+ serijom WandaVision i novim Doctorom Strangeom, Multiverse of Madness (Benedict Cumberbatch). Ne zaboravimo da se još uvijek nagađa kako će se pojaviti i prošli Sonyjevi Spider-Mani Tobey Maguire i Andrew Garfield, iako studiji i Holland negiraju te navode.

U ostalim ulogama zasad je poznato da će se pojaviti Marisa Tomei (teta May), Tony Revolori (Flash Thompson), Jamie Foxx (Electro) i Alfred Molina (Doctor Octopus).

Sony i Marvel premijeru filma Spider-Man: No Way Home planiraju za 17. prosinca ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala