Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nemoguća misija 7 i Nemoguća misija 8 više se ne snimaju jedna za drugom
Produkcija osmog filma trenutno je zaustavljena jer Tom Cruise tijekom ljeta bude promovirao "Top Gun: Maverick"

"Nemoguća misija 7" i "Nemoguća misija 8" više se ne snimaju jedna za drugom

Foto: YouTube

Nemoguća misija 7 završava sa snimanjem, ali planovi da se Nemoguća misija 8 odmah nastavi snimati su otkazani jer glavni glumac Tom Cruise ima druge planove.

Nastavke omiljenog akcijskog serija režira Christopher McQuarrie i plan je bilo snimiti ih jedan za drugim kako bi u kina stigli na ljeto ove, odnosno sljedeće godine, ali datumi premijera već su ionako pomaknuti zbog pandemije koronavirusa zbog koje je produkcija sedmog filma bila nekoliko puta stopirana. Kašnjenje snimanja pomaknulo je sve datume pa bi se snimanje osmog filma preklapalo s promocijom Paramountovog filma Top Gun: Maverick koji izlazi 2. srpnja, a oko kojeg Cruise ima dosta posla.

Podsjetimo, produkcija Nemoguće misije 7 trebala je krenuti još u veljači prošle godine što je bilo pauzirano zbog pandemije, a kad je na jesen snimanje konačno moglo krenuti dogodilo se još nekoliko neplaniranih pauzi. Redatelj je tijekom vikenda na svom Instagramu objavio kako je snimanje na Bliskom istoku završeno te da se vraćaju u London kako bi finiširali film.

Uz Cruisea u Nemogućoj misiji 7 ponovno glume Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Ving Rhames i Henry Czerny, dok su među novim imenima Esai Morales, Hayley Atwell, Pom Klementieff i Shea Whigham.

Nemoguća misija 7 prema trenutnom planu u kinima se očekuje 19. studenog ove godine, a Nemoguća misija 8 4. studenog 2022. s tim da nije poznato kad bi osmica trebala krenuti sa snimanjem niti hoće li to utjecati na navedeni datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala