Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise bijesan na setu Nemoguće misije 7 zbog kršenja COVID-19 smjernica
Glumac više nema razumijevanja za kršenje i najmanjeg protokola što se jasno može čuti na snimci

Tom Cruise bijesan na setu "Nemoguće misije 7" zbog kršenja COVID-19 smjernica

Foto: YouTube

Tom Cruise bio je i više nego frustriran na svoje kolege na setu nove Nemoguće misije, Mission: Impossible 7, kad je vidio da krše smjernice postavljene zbog pandemije koronavirusa.

Tabloid The Sun iz bliskih izvora navodi kako je Cruise vidio dvojicu kako stoje preblizu jedan drugome dok su radili na računalu, na što ih je Cruise upozorio da ako se tako nastave ponašati da će biti maknuti s projekta.

Navodno postoji i snimka na kojoj se Cruise može jasno čuti kako je ljut i frustriran, te da puno psuje: "Mi smo sad zlatni standard. Hollywood je krenuo sa snimanjem filmova zbog nas. Zato što vjeruju u nas i ono što radimo. Svake večeri sam na telefonu sa svakim jeb**** studijem, osiguravajućim kućama, producentima, svi imaju povjerenja u nas kako bismo snimali filmove. Mi osiguravamo tisuće poslova. Ne želim vas više vidjeti da se tako ponašate. Nikad!"

Cruise je već poznat po tome što se vrlo striktno drži svih propisanih smjernica na setu i već je govorio ekipi da ne iskorištavaju siguran prostor koji su stvorili. "Možete li to reći ljudima koji gube svoje jeb*** domove jer je naša industrija zatvorena? To neće staviti hranu na njihov stol niti platiti obrazovanje. To je ono što me muči svaku večer –  budućnost ove jeb*** industrije! Žao mi je, ali ne želim slušati isprike. Rekao sam vam i ako se nećete toga držati gotovi ste. Nećemo ugasiti ovaj projekt! Je li to jasno? Ako vas opet vidim, jeb*** ste gotovi!".

Snimanje nove Nemoguće misije već je nekoliko puta bilo stopirano, a zadnje kašnjenje dogodilo se u listopadu kad je čak 12 ljudi na setu u Italiji bilo pozitivno na COVID-19. Produkcija se nastavila tjedan kasnije, a dva tjedna nakon toga snimanje je krenulo u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Mission: Impossible 7 režira Christopher McQuarrie, a uz Cruisea među ostalim glume Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Simon Pegg, Pom Klementieff, Angela Bassett, Shea Whigham, Ving Rhames i Henry Czerny. Film u kinima (zasad) očekujemo 19. studenog 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala