Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.2.
Prigodno za Valentinovo u večernjem terminu imate velik izbor romantičnih filmova uz kultnog "Rockyja" i triler "Mistična rijeka"

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu za ovogodišnje Valentinovo u nedjelju, 14. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
Patka, guska i puran modno su osviještene životinje osebujna karaktera. I dok se gusan ne ustručava boriti sa slonom, puran zna zadobiti prekršajnu prijavu zbog napada na aute, a slatki patak zbog obiteljskoga nasilja

Ime ruže, HTV 2 u 21:45 sati
U šumi Okcitanka pronađe Annu u nesvijesti, izvida joj rane i pomogne joj da se oporavi. U opatiji traje napeta večera na kojoj neprijateljstvo i nepovjerenje između dvaju poslanstava. Postaje očito da Bernard nastoji saznati više o Remigiju.

FILMOVI

Bilježnica, Doma TV u 19:55 sati
Ostarjeli Noah (Ryan Gosling) redovito posjećuje Allie (Rachel McAdams), staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata.

Moje grčko vjenčanje 2, RTL u 20 sati
Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, Toula i Ian se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

Kad je Harry sreo Sally, HTV 2 u 20:10 sati
Ovu zabavnu komediju napisala je poznata njujorška novinarka Nora Ephron. Kritičari su se složili da je to brbljava komedija u duhu komedija Woodyja Allena, no neki su dodali i da je bolja od mnogih Allenovih komedija.

Rocky, RTL 2 u 20:15 sati
Godine 1976. gledatelji su se gurali u kinodvorane kako bi navijali za tada nepoznatog Sylvestera Stallonea u ulozi koja mu je savršeno pristajala: Rockya Balboe, običnog malog čovjeka kojem se pružila nevjerovatna prilika za ljubav, samopoštovanje i krunu svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije.

Zvijezda je rođena, Nova TV u 20:15 sati – TV premijera
U filmu Zvijezda je rođena Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Mistična rijeka, Doma TV u 22 sata
Mistična rijeka potresna je i slojevita drama velikana Hollywooda, glumca i redatelja Clinta Eastwooda. Vrlo je duboko i slojevito ostvarenje koje na sjajan način priča priču o misteriji mučke smrti jedne djevojke, a koje rasvjetljava i osobne tragedije ljudi koji su svjedoci njezina ubojstva.

Stol za luzere, RTL u 22 sata
Eloise, oslobođena dužnosti kume nakon što je brat mlade nogira SMS porukom, odluči ipak prisustvovati vjenčanju samo kako bi se našla posjednuta s pet drugih neželjenih gostiju za zastrašujućim Stolom 19.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala