Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obitelj je opet na okupu: novi trailer za novo poglavlje u franšizi Brzi i žestoki
Na Super Bowlu predstavljena je i nova najava za nastavak "F9" koji u kina stiže krajem svibnja

Obitelj je opet na okupu: novi trailer za novo poglavlje u franšizi "Brzi i žestoki"

Foto: YouTube

Godinu dana nakon prvog trailera na Super Bowlu studio Universal objavio je još jedan spot za F9, novo poglavlje u franšizi Brzi i žestoki.

U novoj najavi vidimo Dominica Toretta (Vin Diesel) kako uživa u mirnom životu s Letty (Michelle Rodriguez) i razmišlja o obitelji prije nego se njegov život opet okrene naglavačke zbog čega bude prisiljen na još jednu potencijalno smrtonosnu vratolomiju. Ipak, ovaj put su stvari drugačije i najopasnije dosad jer opasnost za Doma i obitelj dolazi od njegovog pravog, izgubljenog brata Jakoba, kojeg glumi John Cena u svojoj prvoj velikoj ulozi negativca.

F9 iliti Fast and Furious 9 deveto je poglavlje u franšizi koja je dosad zaradila preko 5 milijardi dolara diljem svijeta. Glumačku ekipu novog nastavka čine već poznata lica uz Diesela i Rodriguez: Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren i Charlize Theron. Režiju potpisuje Justin Lin koji bi trebao režirati i posljednji film u franšizi Fast & Furious 10, a dosad je režirao Tokio Drift, Brzi i žestoki 4, Brzi i žestoki 5 te Brzi i žestoki 6. Scenarij je napisao Daniel Casey, a riječ je od prvom filmu od Prebrzih i prežestokih iz 2003. za koji scenarij nije napisao Chris Morgan.

Film Brzi i žestoki 9 trebali smo gledati još u travnju 2019. otkad je bilo nekoliko odgoda: jedna odgoda bila je zbog datuma izlaska spin offa Hobbs i Shaw (srpanj 2019.), jedna zbog potencijalnog istovremenog izlaska s novim Bondom Za smrt nema vremena (koji je također nekoliko puta odgađan), a neke odgode došle su zbog pandemije koronavirusa.

Brzi i žestoki 9 prema trenutnom planu stižu krajem svibnja, konkretno za hrvatsko tržište je navedeno kako će se premijerno početi prikazivati 27. svibnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala