Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.1.
Večeras pogledajte novu epizodu emisije Roberta Knjaza, a od filmova opet samo reprize

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sata
Četkica za zube, asfalt, žvake, šibice, inzulin... i još petstotinjak drugih proizvoda sadrže tragove svinje. Ti bi se tragovi uskoro mogli naći i u čovjeku jer svinjski su organi najsličniji ljudskima. A znate li da postoje žene koje doje odojke i da je u nekim državama svinja platežno sredstvo? Znate li da svinje znaju varati, da cvile glasno poput mlaznog aviona i koriste kremu za sunčanje? U ovoj smo krmećoj epizodi dokazali da svinje nisu prljave.

Poldark, HTV 2 u 22:10 sati
Demelza pomaže Morwenni i Drakeu da zajedno izgrade budućnost, ali Ross i Elizabeth pokušavaju popraviti vlastite brakove u Cornwallu, pritom obnavljajući i neprijateljstvo između svojih obitelji.

FILMOVI

Charliejevi anđeli, Doma TV u 19:55 sati
Sukladno špijunsko-zafrkantskom ozračju ove akcijske komedije, ime redatelja također je nalik šifriranoj zagonetki (McG), te najbolje ukazuje na koji način treba gledati Charliejeve anđele: otvorena uma i s osmijehom na licu. Preuzevši najbolje osobine originalne serije, film je dodatno proširio "ubojiti" arsenal komičnosti mnogim suvremenim referencama, a privlačna lica mlade glumačke trojke dostojno su zamijenila nekadašnje anđele.

Smrtonosna utrka, RTL 2 u 20:15 sati
Bivši osuđenik Jensen Ames prisiljen je natjecati se u najsmrtonosnijem sportu današnjice, utrkama automobila u kojima je glavni cilj smrt protivnika. Remake filma Death Race 2000 iz 1975. u kojem su glavne uloge imali David Carradine i Sylvester Stallone.

Brick Mansions, Nova TV u 20:15 sati
U četvrti Brick Mansions, nazvanoj po napuštenim zgradama od crvene opeke, vlada potpuno bezakonje. Ovim dijelom grada upravljaju bande, nasilje je dio svakodnevice, a područje je toliko opasno da se u njega ne usudi ući ni policija. Zbog situacije koja je potpuno izvan kontrole vlasti su oko Brick Mansionsa sagradile visoki zid. Kada gradonačelnik primi informaciju o otetoj sugrađanki koja je zatočena u Brick Mansionu najbolji policajac i bivši zatvorenik udružit će snage kako bi ušli u najopasnije mjesto na svijetu i obavili misiju oslobađanja.

Šesto čulo, Doma TV u 21:35 sati
U ovom psihološkom trileru osmogodišnjeg dječaka Coela Seara (Haley Joel Osment) progoni mračna tajna. Pohode ga duhovi. Cole se kao bespomoćan posrednik boji opasnih posjetilaca s neriješenim problemima koji izranjaju iz sjena. Zbunjen svojim paranormalnim moćima, Cole je premlad da shvati svoju svrhu i previše prestrašen da bi i s kim razgovarao o svojim mukama osim s dječjim psihologom dr. Malcolmom Croweom (Bruce Willis).

Iron Man 3, Nova TV u 22:05 sati
Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

Kuc kuc, RTL u 22:10 sati
Kad odani suprug i otac tijekom vikenda ostane sam kod kuće, dvije izgubljene djevojke neočekivano pokucaju na njegova vrata tražeći pomoć. Njegova prvotna ljubaznost pretvori se u opasno zavođenje i smrtonosnu igru mačke i miša.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala