Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Mandalorian najskidanija serija 2020.
"Mandalorian" je s trona skinuo "Igru prijestolja" koja je godinama bila ilegalno najskidanija serija

"The Mandalorian" najskidanija serija 2020.

Krajem svake godine rade se mnogobrojne analize godine prije, a jedna od njih jest i lista ilegalno najskidanijih serija. Godinama je tu titulu držala serija Igra prijestolja, koja je svoju priču završila 2019. godine tako da je za prošlu godinu čast "najskidanije" pripala seriji Mandalorian.

Godinu prije, kada je Igra prijestolja još trajala, Mandalorian je bio na trećem mjestu, ali je tek krenuo s prikazivanjem pa se nije stigao popeti više na ljestvici.

Disney+ serija tako je zauzela prvo mjesto, a nakon nje gledatelji su najviše ilegalno gledali Amazonovu seriju The Boys, koja je na drugom mjestu, te HBO-ovu uspješnicu Westworld, koja se smjestila na treće mjesto.

Već sam prikaz tri najskidanije serije otkriva razlog zašto se serije uopće ilegalno skidaju: kako bi pogledali te tri serije trebate imati tri različite pretplate na streaming i premium televizijske usluge. To nije trošak koji si svi mogu priuštiti tako da se problem piratiziranja sigurno neće uskoro ni smanjiti.

Još jedan razlog za skidanje serije Mandalorian je i nedostupnost streaming usluge Disney+, koja je krajem 2019. godine krenula s radom, ali još uvijek nije dostupna u cijelom svijetu te se Disney+ sadržaj u određenim dijelovima svijeta gleda isključivo kroz piratiziranje.

Među prvih deset najskidanijih serija našle su se i serije Vikinzi, Star Trek: Picard, Rick i Morty, Živi mrtvaci, Autsajder, Arrow i The Flash.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala