Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 27.12.
Večeras se emitira zadnja epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a od filmova nema novijih naslova

TV Preporuke dana – Nedjelja 27.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.12.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
U finalnoj epizodi šeste sezone hit showa četiri natjecatelja koji su tijekom sezone osvojili najveći broj bodova, pokazat će svoje najjače adute u novim nevjerojatnim transformacijama. Pred očima žirija koji se sastoji od Igora Mešina, Indire Levak, Gorana Navojca i Nives Celzijus svoje točke kojima će ih pokušati impresionirati izvest će po posljednji put u sezoni Neda Parmać, Lu Jakelić, Fabijan Pavao Medvešek i Marko Braić.

Poldark, HTV 2 u 22 sata
Dwight pomaže osnovati ambulantu u Truru, a George nalazi priliku da uništi poslovnog suparnika, a usto naškodi i Poldarku. Smrt Nathaniela Pearcea otkriva da je pronevjerio sredstva Pascoeovih klijenata.

FILMOVI

Vrag nosi Pradu, RTL u 20 sati
Ekranizacija satiričnog romana Lauren Weisberger postala je hit u kinu i prototip suvremenog "chick flicka" prepunog glamurozne odjeće velikih svjetskih brandova kakvi su Valentino, Chanel, Galliano, Prada i dr. Ma koliko film bio naoko kritičan prema nemilosrdnom svijetu koji se bavi modom, svoj uspjeh u kinima temelji na iznimno privlačnoj slici njujorškog svijeta mode i modnih magazina, glamuroznoj odjeći koju nose glumci u filmu i rekvizitima koji plijene pažnju publike.

Gremlini 2: Novo leglo, RTL 2 u 20:15 sati
Rušenjem staretinarnice starog kineza simpatični gremlin Gizmo nađe se na slobodi. U laboratoriju genetičara dr. Cathetera iz dobroćudnog Gizma nastane masa zloćudnih gremlina koji uništavaju sve što stignu.

Šminkerica sa sela, RTL u 22 sata
Profinjena Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) njujorška je modna kreatorica u usponu koja odjednom biva zaručena za najpoželjnijeg muškarca u gradu. Iako o tome maštaju sve djevojke, za Melanie nastala situacija ne predstavlja nikakvu romansu iz bajke.

Fred Mraz, Doma TV u 23:40 sati
Redatelj David Dobkin predstavlja nam Freda Mraza, starijeg brata svima znanog Božićnog junaka. Dok se približavaju Božićni praznici i obitelj Mraz pokušava ispuniti njihovu dužnost, Fred ima samo jednu stvar na umu - novac.

Luda djevojačka, Nova TV u 23:05 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala