Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.12.
RTL nastavlja sa serijalom "Sam u kući"

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.12.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati

Poldark, HTV 2 u 22:20 sati
Dok se George vraća u Westminster, Ross se vraća kući i obitelji. Ali tragedija koja pogađa Cornwall opet ga tjera iz mirnog života u akciju.

FILMOVI

Sam u kući 3, RTL u 20 sati
Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji kompjuterski čip iz američkog Ureda za obranu, iznimno tajni izum koji će vlasniku pružiti dotad neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Iako je krađa prošla glatko, bez ikakvih problema, zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u igrački automobila na navijanje, završi u tihom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa. Nakon prvotne panike zbog ogromnog gubitka, kriminalci se razvesele kad shvate gdje se čip nalazi, a pogotovo kad saznaju da u kući trenutno nema nikoga osim osmogodišnjeg dječaka.

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 21:40 sati
Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Veliki snježni izazov, RTL u 22:15 sati
Kada zubar iz Miamia Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) sazna da je njegova majka umrla i da je naveden u oporuci, on kreće na Aljasku po svoje nasljedstvo. Umjesto gomile para, što očekuje, Ted nasljeđuje čopor zaprežnih pasa i majčinu imovinu. Iako se čini da psi ne vole novog vlasnika, Ted odlučuje sudjelovati u lokalnoj utrci, Arktičkom Izazovu, u inat Jamesu "Thunder Jacku" Johnsonu (James Coburn) koji želi pse za sebe. Ono što sljedi je urnebesna komedija koja opisuje Tedove avanture, dok on uči dkako upravljati sanjkama i komandirati psima...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala