Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.12.
RTL nastavlja sa serijalom "Sam u kući", a nudi se još hrpa odličnih filmova na drugim kanalima!

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6.12.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati

Poldark, HTV 2 u 22:05 sati
Ross mora dostojno odgovoriti na izazov Parlamenta, ali sama udaljenost Cornwalla dovoljna je kušnja kada George, koji ne želi prihvatiti poraz, počne rovariti u svoju korist.

FILMOVI

Sam u kući 4, RTL u 20 sati
Dvanaest godina nakon originala, Kevin McCallister prošao je novu kuru pomlađivanja. Novi nestašni klinac postao je Mike Weinberg, a njegov neprijatelj komični French Stewart.

Neograničena moć, HTV 2 u 20:05 sati
Luther Whitney (Clint Eastwood) na glasu je kao jedan od najboljih "djelatnika" u svojoj provalničkoj profesiji. No godine iskustva nisu pripremile ovog efikasnog lopova za šokantan prizor koji će zateći u spavaćoj sobi jedne luksuzne kuće – i kompleksnu zavjeru u koju je umiješan i predsjednik Sjedinjenih Država!

Sherlock Holmes, Doma TV u 21:30 sati
Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Holmes će se upustiti u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavio opasnog neprijatelja i otkrio smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države. Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama!

Tatica u suknji, RTL u 22:10 sati
Urnebesno smiješna i zabavna, ali istovremeno topla i dojmljiva, Tatica u suknji, slavnog redatelja Chrisa Columbusa jedna je od najboljih i najvoljenijih komedija devedesetih, priča o snazi očinske ljubavi kojoj se ništa ne može ispriječiti. Robin Williams bio je jedan od najvećih komičara svih vremena što je uvelike potvrdio i ovom sjajnom ulogom.

Kuća sreće, Nova TV u 23 sata
Urnebesni Will Ferrell i Amy Poehler naći će se u nezavidnoj situaciji kada shvate da im je kćer primljena na fakultet, a oni nemaju novac za njeno školovanje. Scott nagovori svoje prijatelje da organiziraju ilegalni casino u svom podrumu nakon što su on i njegova žena Kate potrošili svu ušteđevinu za kćerin fakultet.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala