Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.12.
Udaran termin donosi omiljene emisije, novu seriju i odlične filmove

TV Preporuke dana – Petak 4.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.12.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
Večeras se emitira zadnji, 14. ciklus showa, a pred kandidatima je i zadnji odlazak na vaganje, kada će doznati tko, osim Mateja, ulazi u finale.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21 sat
Ribar pronađe tijelo mrtve žene zapleteno u svoju mrežu nedaleko od Sandhamna. Alexander i Miriam preuzimaju slučaj. No Alexander reagira isuviše burno za policajca koji istražuje sumnjivu smrt.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:30 sati

Agatha Christie: Nesreća nevinih, HTV 2 u 22:30 sati
Bogata filantropkinja Rachel Argyll ubijena je na svojem obiteljskom imanju Sunny Point. Njezin posvojeni sin Jack Argyll, mladi delinkvent, uhićen je pod sumnjom da je počinitelj tog ubojstva. On žestoko prosvjeduje ustrajavajući na svojoj nevinosti.

FILMOVI

Oblik vode, HTV 1 u 20:10 sati
Sally Hawkins tumači lik žene zaposlene u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti, koja žudi s nekim stvoriti odnos. No, to se sve promijeni kada otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, koje ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara.

Zločinački um, RTL u 21:15 sati
Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera. Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.

Sedam, HTV 1 u 22:45 sati
Serija nevjerojatno brutalnih ubojstava potresla je javnost, a detektivi Sommerset (Morgan Freeman) i Mills (Brad Pitt) se, izgleda, nalaze pred nerješivom zagonetkom. Model po kojem nepoznati zločinac bira i ubija svoje žrtve preuzet je iz biblijske predaje; jedan po jedan, stradavaju ljudi koje se može okriviti za jedan od sedam smrtnih grijeha, okrutnim načinima koji ne ostavljaju dvojbe u motive manijakalnog ubojice.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala