Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 8.11.
Ova nedjelja donosi novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato", te starije hit filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 8.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
U ovoj epizodi Marka Braića gledat ćemo kao Massima, a Lu Jakelić kao Billie Eilish. Lani Klingor Mihić gljiva je izbacila Culture Beat, Sinišu Ružića gledat ćemo u dvostrukoj ulozi kao Željka Bebeka i Jasnu Zlokić, dok će Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti Franka Sinatru. Mario Valentić transformirat će se u Alku Yagnik, Neda Parmać opet se pretvara u muškarca (Will Smith), a Marina Orsag transformirat će se u Borisa Novkovića i pjevati s gostom iznenađenja.

Sajam taštine, HTV 2 u 22:10 sati
Becky shvati kako može dobro živjeti ni od čega, ali uzdigne se previsoko kad stupi u krug lordova i kraljeva.

FILMOVI

Harry Potter i Red feniksa, RTL u 20 sati
Prošlo je cijelo ljeto otkako se Harry posljednji put susreo s Gospodarom Tame, i vraća se da bi naučio kako čarobnjačka zajednica još niječe Voldemortov povratak: ministar magije vjeruje da ravnatelj Dumbledore laže, a u školi je i novi učitelj Obrane od mračnih sila. Kako cijela čarobnjačka zajednica živi u neznanju, budućnost magije ovisi o Harryju Potteru i Redu feniksa.

Oluja bez oblaka, HTV 2 u 20:05 sati
SAD, 1960. Chuck Gieg završnu je godinu srednje škole odlučio pohađati na jedrenjaku Albatross koji nezrelim mladićima služi kao ploveća škola, kako u životnom tako i u edukativnom smislu. Nezadovoljan podcjenjivačkim tretmanom svojih roditelja, Chuck se priključio posadi istomišljenika kako bi u dugoj plovidbi Karipskim morem očvrsnuo svoje tijelo i duh.

New Jack City, RTL 2 u 20:15 sati
Krajem osamdesetih godina u New Yorku se pojavila jedna od najrazornijih droga nazvana crack. Bio je to derivat kokaina. Ambiciozni i beskrupulozni Afroamerikanac Nino Brown odmah je shvatio da bi se raspačavajući tu drogu mogao obogatiti preko noći. Skupio je desetak zločinaca i bazu svoje operacije smjestio u stambeni blok usred Harlema.

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 22 sata
Indiana Jones, poznat pustolov i arheolog, dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Skrivena ljepota, Nova TV u 23 sata
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Hrabrost ratnika, RTL u 23 sata
Poručnik Nathaniel Seling istražuje mogućnost posthumnog dodjeljivanja Medalje časti poginuloj zapovjednici posade Karan Walder. Međusobno nepodudarne izjave posade i ostalih vojnika na području bude sumnje u to je li ona doista zaslužila planirano priznanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala