Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.11.
Subotnja večer donosi odlične filmove oko 20 sati i kasnije oko 22 sata!

TV Preporuke dana – Subota 7.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.11.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Četiri para na korak su do polufinala, ali tamo ima mjesta samo za tri!

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:50 sati
Cadena premjeste u suvremenu vojnu ustanovu za rehabilitaciju i Kathryn se posvećuje svom sinu kako bi mu nadoknadila sve vrijeme kad je nije bilo.

FILMOVI

Nezaustavljivi, RTL u 20 sati
Film je inspiriran stvarnim događajem koji se odvio prije nekoliko godina kad se teretni vlak koji je prevozio tisuće galona otrovnih kiselina oteo kontroli i jurio stotinjak kilometara bez strojovođe ugrožavajući živote 50 000 ljudi.

Invazija, HTV 2 u 20:05 sati
Kad u Washingtonu psihijatrica otkrije da podrijetlo epidemije nije zemaljsko, mora zaštititi svog sina koji bi mogao zaustaviti epidemiju.

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
McCall je bivši komandos iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku pronaći će se licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Rocky, RTL 2 u 20:15 sati
Rocky Balboa bivši je slavni boksač kojega je napustila sreća te je završio kao zaposlenik u lokalnoj tvornici. Bez dolara u džepu i bez pravih prijatelja, Rocky se suočava s tegobnom svakodnevicom. No sve bi se to trebalo promijeniti kada mu se ukaže prilika za meč života.

Soba panike, HTV 1 u 22:05 sati
Netom razvedena Meg Altman se useljava u njujoršku višekatnicu sa svojom kćeri Sarah. U svom središtu kuća ima blindiranu sobu u koju se stanari mogu skriti od neželjenih gostiju. Blindirana soba izaziva pažnju Meg, no ni ne sluti da će je ubrzo moći iskoristiti.

Plan za bijeg 2: Pakao, RTL u 22:10 sati
Ray Breslin, vodeći svjetski stručnjak za sigurnost, suočava se s najvećim izazovom karijere kada njegov vjerni prijatelj i kolega Shu Ren završi u Hadesu, najsigurnijem zatvoru ikad izgrađenom.

Ti loviš!, Nova TV u 22:40 sati
Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice - igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala