Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potvrđen reboot serije Princ iz Bel Aira!
Peacock je odmah naručio dvije sezone dramske serije "Bel-Air"

Potvrđen reboot serije "Princ iz Bel Aira"!

Foto: YouTube

Prošlo je 30 godina od početka emitiranja serije Princ iz Bel Aira kad je svijet upoznao Willa Smitha i ekipu, a vijesti o novim projektima vezano uz nju ne prestaju.

Nakon travanjskog specijala na Smithovom Snapchatu na kojem je okupio ekipu iz serije i vijesti o snimanju specijala s originalnom ekipom serija za HBO Max, sad stiže potvrda o snimanju reboot-a. Podsjetimo, Smith i tvrtka Westbrook Media već neko vrijeme rade na tome da bi sad reboot bio potvrđen.

Reboot će se temeljiti na viralnom videu Bel-Air Morgana Coopera i nosit će taj naziv, a radi se o dramskoj verziji omiljene humoristične serije. Iliti: što bi bilo da je humoristična serija Princ iz Bel Aira zapravo bila dramska. Cooperov trailer na YouTube-u je od prošle godine skupio preko 6 milijuna pregleda:

Cooper će tako biti jedan od scenarista serije te redatelj projekta, a kao showrunner je postavljen Chris Collins koji će s Cooperom raditi i na scenariju. Smith ostaje u ulozi izvršnog producenta, kao i originalni autori serije Andy i Susan Borowitz.

Radnja nove serije Bel-Air smještena je u današnje vrijeme u Ameriku, a epizode će trajati po sat vremena. Premisa je ista, Willov težak put s ulica zapadne Philadelphije u rezidenciju na Bel Airu i radi se za streaming servis Peacock kojem ovo nije prvi put da obrađuju svima poznatu seriju na malo drugačiji način.

Vijest o rebootu mnogima omiljene humoristične serije objavio je Will Smith na svom YouTube kanalu, a objavu možete pogledati u nastavku. Zasad se samo zna da Bel-Air na Peacocku očekujemo tijekom 2021. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala