Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO Max priprema specijal s ekipom serije Princ iz Bel Aira
Prije 30 godina premijerno je prikazana humoristična serija koja je Willa Smitha gurnula u zvjezdani vrh

HBO Max priprema specijal s ekipom serije "Princ iz Bel Aira"

Foto: YouTube

Ekipa nekad omiljene humoristične serije Princ iz Bel Aira okupit će se u specijalu HBO Max-a!

Glavni razlog okupljanja jest obilježavanje 30. godišnjice od početka emitiranja kad je svijet upoznao Willa Smitha i ekipu. Smithu je ovo bio pravi potez jer je preko noći postao slavan, a nakon šest sezona serije prebacio se s televizije na blockbuster filmove.

Uz Smitha u specijalu ćemo vidjeti i ostalu omiljenu ekipu iz serije. Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro i DJ Jazzy Jeff (Ashley, Hilary, Geoffrey, Vivian, Carlton, Jazz) pojavit će se u posebnoj epizodi koju će režirati Marcus Raboy, dok produkciju potpisuju Rikki Hughes, Miguel Melendez, Lukas Kaiser i Brad Haugen. Svima će nedostajati omiljeni ujak Phil kojeg je u seriji glumio James Avery, koji je preminuo 2013. godine, te koji je prema Smithu i Ribeiru bio najvažniji lik u seriji jer bez njega Will i Carlton ne bi bili to što jesu.

HBO Max trenutno ima ekskluzivna prava na seriju te su na njemu dostupne sve sezone.

Podsjetimo, ovo nije prvi ovogodišnji projekt kojim se obilježava 30. godišnjica ove klasične humoristične serije. Ekipu smo već mogli vidjeti u travnju kad je Smith na svom Snapchatu održao serijal Will From Home, a početkom kolovoza objavljeno je da Smith i tvrtka Westbrook Media rade na dramskom reboot-u serije koji će se temeljiti na viralnom videu Bel-Air Morgana Coopera.

Snimanje specijala Princa iz Bel Aira bit će 10. rujna, a na streamingu HBO Max bit će emitiran oko američkog Dana zahvalnosti (26. studenog).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala