Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 31.7.
Današnja večer ima nekoliko zabavnih i zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 31.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31.7.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Harlee otkriva izdaju. Cole pokušava izbjeći Ramseyja. Wozniak pokuša pregovarati s Obavještajnim odjelom.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:40 sati
Savjetnica Nacionalnog odbora Demokratske stranke Ruth Eastman obraća se Reddicku, Bosemanu i Lockhart kako bi razradili povjerljivu strategiju za opoziv predsjednika Trumpa te se partneri sukobljavaju. Nakon iznenadnog posjeta Colinove mame Lucca posumnja u njezine motive. Maiu zaintrigira Ruthina pomoćnica Carine.

FILMOVI

Počinjem ponovno, HTV 1 u 20:05 sati
Reese Witherspoon tumači ulogu razvedene 40-godišnje Alice, majke dvoje djece koje se nakon ljetnih praznika vraćaju u školske klupe. Kako bi svoj život vratila u normalu, seli se u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti svoj rođendan. Tijekom proslave upoznaje tri mladića koji su doslovno švorc i bez krova nad glavom te im Alice ponudi da privremeno svi žive u njenoj kući.

Bez motivacije, HTV 3 u 20:05 sati
Ova humorna drama jedinstven je, oštrouman, katkad mračan i često urnebesan prikaz svakodnevice jedne mlade, ženske vojne jedinice u udaljenoj izraelskoj pustinjskoj bazi. Kadrovska služba u udaljenoj bazi služi kao mizanscena za ovu skupinu likova koji krate vrijeme papirologijom te igranjem računalnih igrica.

Pali anđeo, HTV 1 u 22:15 sati
Iako detektiv Odjela za umorstva John Hobbes svjedoči smaknuću serijskog ubojice i teškog psihopata Edgara Reesa, nedugo nakon njegove smrti ubojstva se počnu ponavljati po istom obrascu. Policija je zbunjena: je li u pitanju suučesnik, imitator ili nešto treće?

Ako ostanem, Nova TV u 22:35 sati
17-godišnja Mia imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti. Mia i njezina obitelj sjest će u automobil nakon čega ništa više neće biti isto…

Umri muški, RTL u 22:50 sati
Danas kultni film prvi je u serijalu istog naslova u kojima Bruce Willis glumi policajca Johna McClanea koji se uvijek nađe u opasnim situacijama. Uz majstorsku režiju (prvi i treći film trilogije režirao je John McTiernan, a drugi Renny Harlin) i izvrstan scenarij u kojem je napetost prožeta humorom, karakteri dobro smišljeni, a akcija nije sama sebi svrhom, Bruceu Willisu pripada zasluga za planetarnu popularnost ovog serijala.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala