Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.7.
Ova nedjelja donosi odlične filmske naslove

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.7.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 21:45 sati
Stiže Ivan Ivanovič i zauzima položaj na Katarininu dvoru. Carica mu dodjeljuje težak zadatak: naslikati portret njezina mlađeg sina Alekseja. Pavel Petrovič i Andrej Semjonovič posjećuju ljetni dvorac, gdje Pavel doznaje više o ocu. Poručnik Potemkin zadržava svoj novi položaj dok ga Katarina i dalje drži na oku.

FILMOVI

Vitez tame: Povratak, Doma TV u 19:55 sati
Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji. No, ipak Batman (Christian Bale) izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada Bane (Tom Hardy) i Catwoman (Anne Hathaway) poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice.

Nebesa, RTL u 20 sati
Animirani film prati poletnu priču o 78. godišnjem prodavaču balona Carlu Fredricksenu, koji napokon ispunjava svoj životni san o velikoj pustolovini kada zaveže tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljine Južne Amerike. No, on prekasno otkriva da se na put ukrcala i njegova najveća noćna mora: pretjerano optimističan osmogodišnji izviđač imenom Russell. Njihovo putovanje u izgubljeni svijet, gdje će susresti neke neobične, egzotične i iznenađujuće likove puno je humora, emocija i divlje maštovitih pustolovina.

Mirni Amerikanac, HTV 2 u 20:05 sati
Sajgon, 1952. Thomas Fowler (M. Caine) britanski je dopisnik iz Vijetnama koji prati burna zbivanja u zemlji otkako se mjesno stanovništvo predvođeno komunističkom gerilom bori protiv francuskih kolonizatora. Propalog braka i bez puno iluzija o životu, Fowler održava vezu sa znatno mlađom ljubavnicom, plesačicom Phuong (Do Thi Hai Yen). Jednog dana upozna mladog Amerikanca Aldena Pylea (B. Fraser) koji je stigao kao član američke humanitarne misije. I dok Fowler misli da je napokon stekao dobrog prijatelja, Pyle se upusti u vezu s Phuong krijući da je pravi razlog njegovog dolaska u Vijetnam politika...

Alpinist, RTL 2 u 20:15 sati
Ljubitelji visina, ekstremnog planinarenja i penjanja sa zanimanjem će pogledati kako realno je Harlin uspio prenijeti sve opasnosti i klopke koje su sastavni dio ovog adrenalinskog iskustva, dok će ljubitelji trilera i akcije također doći na svoje kroz izvrsno realizirane snimke borbi na rubu planine, prvenstveno jer su djelomično snimane na stvarnim lokacijama, a ne u studiju.

Zvjezdani ratovi Epizoda IV: Nova nada, RTL u 22 sata
Najveći film žanra naučne fantastike i priča koja je oko sebe stvorila kult koji traje već 28 godina. Nezaobilazni dio kulture 20. stoljeća. Šest Oskara (scenografija, kostimografija, zvuk, montaža, specijalni efekti i evergreen muzika Johna Williamsa), te posebno priznanje za dostignuće na području zvučnih efekata.

James Bond: Dr. No, Doma TV u 22:40 sati
Na Jamajci je ubijen britanski tajni agent Strangways i njegova tajnica. Tri ubojice uzeli su iz njegovog ureda dosje na kojem piše "Dr. No". Šef britanske tajne službe, legendarni "M" (B. Lee), šalje na Jamajku svog najboljeg agenta Jamesa Bonda (S. Connery) kako bi otkrio zašto je Strangways ubijen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala