Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.6.
Subotnja večer donosi poznate starije i novije filmove

TV Preporuke dana – Subota 13.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13.6.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:40 sati
Arya se vraća u Zimogor gdje ponovno susreće Sansu i Brana. Poslije vježba s Brienne i pritom zadivi i uznemiri Sansu svojim nevjerojatnim borbenim umjećem. Bran se vrlo hladno oprašta od Meere koja se vraća kući i otkriva joj da više nije dječak s kojim je putovala Sjeverom. Maloprsti Branu daje bodež od valijirskog čelika kojim ga je njegov ubojica pokušao ubiti.

FILMOVI

Asterix i Obelix u Britaniji, Doma TV u 19:55 sati
Jedno maleno selo u Britaniji odolijeva napadima moćne rimske vojske, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa, da potrži pomoć kod Gala, u drugom selu poznatom po otporu Rimljanima. U tom selu Asterix i Obelix već imaju pune ruke posla. Njihov poglavnik povjerio im je zadatak da naprave čovjeka od Urbaniksa, njegova dosadnog nećaka koji je stigao iz Lutecea. A zadatak je daleko od realizacije...

Trenuci hrabrosti, RTL u 20 sati
U veljači 1952. godine jedna od najgorih oluja na Istočnoj obali pogodila je Novu Englesku oštetivši tanker i doslovno ga prepolovivši. Četiri hrabra člana obalne straže krenula su spasiti 30 mornara zarobljena na brodu koji brzo tone.

Bez sna, Nova TV u 20:20 sati
Vincent Downs lasvegaški je policajac koji, zahvaljujući korumpiranom kolegi, bude uvečen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen izvesti pođe po krivu, skupina okrutnih kriminalaca odluči izravnati račune tako što otmu njegovog sina. Vincent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutarnje kontrole.

Anna i kralj, Doma TV u 21:50 sati
Temeljena na istinitim događajima i dnevničkim zapisima stvarne Anne Leonowens, povijesno-biografska drama redatelja Andyja Tennanta vrhunsko je, emocijama ispunjeno ostvarenje koje pokazuje kako se veličanstveni spektakli ne dobivaju isključivo pričanjem velikih priča o ratovima i društvenim mijenama, nego da i osobne revolucije najčešće pružaju itekako zahvalan filmski materijal.

Thor: Svijet tame, Nova TV u 22 sata
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom (Christopher Eccleston) prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin (Anthony Hopkins) nije uspio pobijediti, moćni junak Thor (Chris Hemsworth) morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada - putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster (Natalie Portman) i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala