Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Josh Gad uspio okupiti ekipu Gospodara prstenova - pogledajte dirljivi video!
Peter Jackson i ekipa pričali su o svemu, te se prisjetili Christophera Leeja

Josh Gad uspio okupiti ekipu "Gospodara prstenova" - pogledajte dirljivi video!

Foto: YouTube

Kao što je to krajem prošlog tjedna najavio, Josh Gad je u svojoj najnovijoj YouTube emisiji Reuniting Apart ujedinio ni manje ni više, nego ekipu iz Gospodara prstenova!

Tu je bio, naravno, redatelj legendarne trilogije Peter Jackson te članovi Prstenove družine: hobiti Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd i Dominic Monaghan, Viggo Mortensen i Orlando Bloom koji su u to vrijeme osvojili srca mnogih gledateljica, zatim John Rhys-Davies, Sean Bean i Ian McKellen. Ovoj vrhunskoj ekipi pridružili su se i ostali, ništa manje važni, pa smo tako imali pravo okupljanje od 50 minuta. Od glumačke ekipe to su još Liv Tyler, Andy Serkis, Hugo Weaving, Miranda Otto i Karl Urban, a od ostale ekipe pridružili su se skladatelj Howard Shore i jedna od scenaristica Philippa Boyens.

Punih 50 minuta razgovora, uspomena i smijeha je teško prepričati jer bilo je tu puno tema: kako se pristupilo adaptaciji Tolkienovim knjigama jer su neke riječi morale biti izmijenjene zbog iskustva na velikom ekranu (na primjer Gandalf je na filmu rekao svoju danas kultnu rečenicu You shall not pass!, dok u knjizi izjava glasi You will not pass), osvrnuli su se i na Boromira i na to kako je postao meme sa svojim One does not simply, fantastični Andy Serkis prisjetio se kako je bilo glumiti Golluma... najdirljiviji dio ipak je bio kad se ekipa prisjetila Christophera Leeja koji je upečatljivo odigrao Sarumana, a koji je preminuo 2015. godine.

Budući da je Josh Gad ove emisije pokrenuo i u humanitarne svrhe, ovaj put sredstva su otišla za No Kid Hungry, udrugu koja nastoji zaustaviti dječju glad u svijetu.

U nastavku obavezno pogledajte video i pravo okupljanje kraljeva!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala