Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Josh Gad okuplja Gospodare prstenova
Na svom YouTube kanalu poznati će glumac ugostiti zvijezde filmova "Gospodar prstenova"

Josh Gad okuplja "Gospodare prstenova"

Josh Gad, čiji glas najviše prepoznajemo radi uloge snjegovića Olafa u filmovima Snježnog kraljevstva, tijekom ove karantene pokrenuo je YouTube kanal i niz epizoda pod nazivom Reunited Apart odnosno ujedinjeni - na daljinu.

Prije mjesec dana imali smo prilike gledati ponovno ujedinjenje ekipe iz klasičnog filma Goonies, a u međuvremenu i glumce iz filma Splash, a sve u dobrotvorne svrhe: sakupljanje financijskih sredstava za ljude pogođene korona-krizom.

U najnovijem videu koji danas imamo prilike vidjeti, Gad traži pomoć od zvijezde Gooniesa Seana Astina, da virtualno okupi još jednu kultnu glumačku postavu - Gospodare prstenova.

Iako se u početku nećka, Gad Astina uvjeri kako on to može postići jer je njegov lik Samwise Gamgee otjerao vojsku Oraka i ranio demonskog pauka Shelob u Gospodarima prstenova te mu ne bi trebao biti problem okupiti druge članove glumačke ekipe.

Elijah Wood (Frodo) prvi je koji se priključi video pozivu, a slijede ga Dominic Monaghan (Merry Brandybuck) i Billy Boyd (Pippin Took) te Orlando Bloom (Legolas). Zadnji se pozivu priključi sam Gandalf, Ian McKellan, koji završi poziv s poznatim Gandalfovim citatom.

Cijela epizoda s ekipom Gospodara prstenova bit će dostupna u nedjelju 31. svibnja, u 23h po našem vremenu, a osim spomenutih glumaca, cijelom će se razgovoru priključiti i Peter Jackson, Andy Serkis, Karl Urban, Viggo Mortensen, Miranda Otto, John Rhys-Davies, Sean Bean i Liv Tyler.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala