Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.4.
Današnja večer nudi serije i filmove od kojih je tek jedan "novijeg" datuma

TV Preporuke dana – Petak 24.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.4.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:30 sati
Nakon uspješne operacije, Lola se uspije izvući. Saši lakne, ali je ne želi vidjeti. Nada i Lola podijele prvi emotivni trenutak nakon punih deset godina. Karlo preko bankara uđe Luki u trag. Dolazi u Gajevac gdje prvo doznaje da Luka skriva Tamaru te da je ona i dalje trudna. Na svoje zaprepaštenje, ugleda ih usred poljupca. Ana dovodi Ivana u svoju iznajmljenu kuću.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 22:30 sati
Charlie se priprema za svoju ulogu u Khalilovom idućem napadu. Ali glumi li i dalje ili je prešla na drugu stranu?

FILMOVI

Sjećanja jedne gejše, HTV 1 u 20:05 sati
Film je snimljen prema romanu američkog pisca Arthura Goldena. Roman Sjećanja jedne gejše pisao je deset godina i za to vrijeme ga tri put posve preradio, mijenjajući točku gledišta. Naposljetku se odlučio za pripovijedanje u prvom licu, iz perspektive glavne junakinje Sayuri, a naracija u prvom licu zadržana je i u filmu.

Dobričina, RTL u 22:30 sati
Jackie je vrlo popularan kuhar u Melbourneu jer često nastupa na televiziji. Diana je televizijska reporterka koja uspije snimiti mračne transakcije velikog narko-dilera Giancarla, no on i njegovi banditi primijete je dok ih snima. Krenu za njom u potjeru i u tom trenutku Diana se na ulici sudari sa Jackiejem. On premlati gangstere i spasi Dianu i njezinu dragocjenu videokasetu. U gužvi kod nje ostane njegova videokaseta na kojoj on prikazuje "tajne kuhanja", a kod njega kaseta na kojoj su snimljeni zločinci.

Godzilla, Nova TV u 23:15 sati
Radi se o rebootu japanskog filmskog klasika iz 1954. godine koji je zahvaljujući modernoj tehnologiji i vrhunskoj glumačkoj ekipi približio ovo legendarno čudovište današnjoj filmskoj publici na najeksplozivniji mogući način. Ovo je snažna priča o ljudskoj hrabrosti suočenoj s titanskim silama prirode nakon što se zastrašujuće biće, pred kojim je čovječanstvo naizgled nemoćno, podigne iz mora kako bi vratilo ravnotežu u prirodi. Ova spektakularna avantura s neviđenim posebnim efektima suprotstavlja najpoznatije čudovište na svijetu s ljudskom arogancijom, prijeteći tako postojanju čovječanstva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala