Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vikend najboljih filmova nalazi se na CineStar TV Channels!
Najbolji naslovi petkom, subotom i nedjeljom na svih sedam kanala CineStar TV Channels grupacije

Vikend najboljih filmova nalazi se na CineStar TV Channels!


U ovom kriznom periodu bitno je da zajedno ostanemo doma kako bismo očuvali svoje zdravlje, ali i zdravlje svojih bližnjih te osoba koje su u kritičnom stanju. Apsolutno smo uvjereni kako vam je dosadno i ne znate u koju poziciju biste se prebacili, no možda vam možemo pomoći kako skratiti vrijeme i zabaviti se! #OstaniteDoma i dopustite nam da vam skrenemo misli barem nakratko.

Uz CineStar TV Channels i 7 filmskih kanala možete biti blizu koliko god želite, a jedino zarazno što ćete primijetiti su filmski hitovi koje smo izdvojili za vas! Vikend najboljih filmova pomno je osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i preferencije, ali i generacije. Izbor je velik, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali dio onoga u čemu ćete moći uživati svaki vikend.

Vikend najboljih filmova obuhvaća najbolje naslove petkom, subotom i nedjeljom na svih sedam kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family. Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitirati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blockbusterima i nagrađivanim filmovima, te filmovima koji su do prije nekoliko mjeseci imali premijernu svjetsku kino realizaciju. Osim vikenda, cjelotjedni raspored možete provjeriti i u našem pregledniku ovdje.

U ponudi svojeg operatera provjerite jesu li navedeni kanali dostupni ili otključani, a potpuni popis kanala možete provjeriti ovdje.

CineStar TV Channels predstavlja najbolje filmova za vikend od 3. do 5. travnja

PETAK, 3.4.

CineStar TV 2, 20:20 – Velika igra

CineStar TV Fantasy, 20:30 – Legenda o Herkulu

CineStar TV 1, 21:20 – Majstori iluzije

SUBOTA, 4.4.

CineStar TV Premiere 1, 20:00 – Nepodmireni dugovi

CineStar TV Action&Thriller, 20:10 – Rampart

NEDJELJA, 5.4.

CineStar TV Comedy&Family, 16:25 – Amelie

CineStar TV Premiere 2, 18:55 – Mala Italija

Posebno izdvajamo - TV premijera: Nepodmireni dugovi (4.4.2020.)

Nakon što je isplaćen da preuzme krivicu za ubojstvo, Franka (Nicolas Cage) osude na neočekivanu kaznu i u zatvoru provede idućih 20-ak g. planirajući osvetu. Kad mu dijagnosticiraju bolest u završnoj fazi, puštaju ga iz zatvora kako bi posljednje dane života proživio kao slobodan čovjek.

Taji svoje stanje, i ponovno se nađe sa svojim sinom Joeyjem (Noah Le Gros) koji mu zamjera što ga je napustio kao maloga. Frank želi popraviti njihov odnos preko skupih putovanja i večera... Joey shvati da je novac za sve to povezan s Frankovom prošlošću i spozna da mu se otac nije promijenio. Joey mu zaprijeti odlaskom, a Frank je rastrgan između potrebe da popravi svoj odnos sa sinom i potrebe za osvetom onima zbog kojih je ležao u zatvoru.

Potpuni raspored filmova za sve kanale svakodnevno možete pratiti na web stranici:  https://cinestartvchannels.hr/raspored/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala