Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najstrašniji tjedan u godini upravo je pokucao na vrata CINESTAR TV FANTASY filmskog kanala
Jeste li spremni? Okupite svoje društvo i provedite tjedan uoči Noći vještica zakovani pred ekranom, uz CineStar TV Fantasy

Najstrašniji tjedan u godini upravo je pokucao na vrata CINESTAR TV FANTASY filmskog kanala


Vrijeme je da odaberete svoju odjeću, izrezujete bundeve i opskrbite se kokicama. Noć vještica je pred nama, a mi vam donosimo tjedan horor filmova na CineStar TV Fantasy koji će vam pomoći da se pripremite za jezivu noć zabave.

Bliži nam se najstrašnije doba godine - Halloween. Zašto ne biste organizirali neki kućni party i noć hororaca? Okupite svoje društvo i provedite tjedan uoči Noći vještica zakovani pred ekranom, uz CineStar TV Fantasy, kokice i dobru klopu, gledajući filmove uz koje će vam se slediti krv u žilama.

To dolazi (It follows)

U ponedjeljak, 24.listopada na CineStar TV Fantasy pratimo jezivu priču o duhovima koja je svjetlosnim godinama ispred predvidljivih, klišeiziranih, američkih besmislica. Ovo je prekrasan staromodni horor o mladoj djevojci koju muče čudne vizije i neizbježan osjećaj da je netko, ili nešto, prati.

Odbrojavanje (Countdown)

Dok sat otkucava, ona mora pronaći način da spasi svoj život prije nego istekne vrijeme…

Budimo iskreni, kad bismo zaista mogli preuzeti aplikaciju koja će vam s nevjerojatnom točnošću pokazati kad ćete umrijeti, biste li to zaista napravili? Odbrojavanje je na rasporedu u utorak, 25.10. u 21:00 sat.

Antebellum

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspješnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Gerard Bush i Christoper Renz, poznati pod umjetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljiv stil u filmskom stvaralaštvu. U srijedu, 26.10., pratimo ovu zastrašujuću misteriju u kojoj se uspješna autorica Veronicu Henley nađe zarobljena u užasavajućoj stvarnosti i mora razotkriti jezivu misteriju prije nego što bude prekasno.

Igra strave (Come play)

U četvrtak je na programu Igra strave. Mladi Azhy Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih. Na svojem tabletu očajnički traži prijatelja u kojem bi našao utjehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svijet a Oliverovi se roditelji moraju boriti kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Naslijeđeno zlo (Hereditary)

Jeziv i uznemirujuć hororac sa odličnom glumačkom postavom u izvrsnoj izvedbi glumice Toni Collette na rasporedu je u petak 28.10., samo na CineStar TV Fantasy. Kritičari su ovaj film nazvali kombinacijom Egzorcista i Rosemaryne bebe za nove generacije. 

Annie Graham (Toni Collette), umjetnica je koja izrađuje minijature, živi u ogromnoj kući sa svojim mužem psihijatrom Steveom (Gabriel Byrne) i njihovo dvoje djece. Baka je, pak, upravo umrla, a sprovod je među prvim scenama u kojima upoznajemo obitelj Graham i međuodnose njenih članova. Na prvu najzanimljiviji od svih onaj je između Annie i pokojne joj majke, o kojoj se malo toga znalo. Što nam Aster više otkriva o Annienoj obiteljskoj povijesti, to svjesniji postajemo užasa koji vrebaju iza ugla i samo čekaju da nas zaskoče.

Obdukcija Jane Doe (Autopsy Of Jane Doe)

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonyja i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se odvija u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkriće.

Ova pomalo drugačija horor priča zalijepit će nas za male ekrane u subotu, 29.10. u 21:05.

Shadow in the Cloud (Sjena straha)

U jeku Drugog svjetskog rata, kapetanica Maude Garrett (Chloë Grace Moretz) pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 s vrlo tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene u vojnom letu, posada testira svaki Maudein pokret. Neobična događanja i rupe u njezinoj prošlosti potiču paranoju oko njene prave misije.

Ali posada se mora bojati nečeg drugog ... nečeg što vreba iz sjene i zlokobno razdire srce aviona.

Akcijska horor priča na rasporedu je u nedjelju, 30.10. u 21 sat, kao uvertira u najstrašniju večer u godini.

Bježi (Run)

Bježi nije običan horor triler, to je vrhunski užasavajući film - majstorski rad vizionarske ekipe filma Searching koji unosi nemir u gledatelja pred velikim ekranom. Film je na rasporedu u ponedjeljak, na samu Noć vještica, u 21 sat na CineStar TV Fantasy. U glavnim su ulogama Sarah Paulson i Kiera Allen.

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profile, YouTube kanal te web stranicu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala