Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.3.
Subotnja večer donosi same hit filmove!

TV Preporuke dana – Subota 28.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.3.

SERIJE / EMISIJE

Svjedoci, HTV 2 u 22:40 sati
Sandra sazna strašnu vijest: jedan njezin ljubavnik je mrtav, a drugi je nestao. Shvatila je da je ona nakon Catherine Keemer nova ubojičina žrtva! U opasnosti je čak i njezin bivši muž, otac njezine djece. Dvije žene moraju brzo djelovati. Ako Martin Souriau nije ubojica, sigurno ga poznaje. A policija uhićuje drugog ubojicu. To je žena, Audrey Solange. I ona očito zna tko je ubojica iz autobusa i Catherinein otmičar, ali ne želi reći.

FILMOVI

Tajna veza, Doma TV u 19:55 sati
Casablanca 1942. godine, saveznički obavještajni agent Max Vatan, preuzima identitet supruga špijunke francuskog pokreta otpora, Marianne Beausejour, koja radi na tajnom zadatku unutar zgrade Francuske vlade. Max se polako zaljubljuje u Marianne te oboje odlučuju prestati sa špijunskim poslom nakon opasne misije u Sjevernoj Africi. Nakon misije se vjenčaju i vode miran život u Engleskoj. Idila traje sve dok Max ne bude upozoren da žena za koju se oženio skriva svoju mračnu tajnu.

Gladijator, RTL u 20:10 sati
Može li jedan čovjek poraziti carstvo? Godine 180., smrt cara Marcusa Aureliusa (Richard Harris) uzrokovala je potres i promjene na čelu Rimskog carstva. Maximus (Russell Crowe) jedan je od najistaknutijih rimskih generala i najbliži savjetnik cara Aureliusa. Cara nasljeđuje njegov sin Commodus (Joaquin Phoenix), koji se želi riješiti snažne i utjecajne figure Maximusa pa naredi njegovo smaknuće.

Liga pravde, Nova TV u 20:20 sati
Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera..

Nestala, HTV 1 u 22:20 sati
U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike. Oni glume savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka. Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka...

Terminator Genisys, Nova TV u 22:20 sati
Kad vođa otpora protiv strojeva John Connor (Jason Clarke) pošalje narednika Kylea Reesea (Jay Courtney) u 1984. godinu da zaštiti Saru Connor (Emilia Clarke) i spasi budućnost, neočekivani razvoj događaja dovest će do oštećenja protoka vremena. Narednik Reese sada se nalazi u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti u kojoj nailazi na neočekivane saveznike poput novog terminatora Zaštitnika (Arnold Schwarzenegger) i opasne nove neprijatelje, a dobiva i novu misiju - resetirati budućnost!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala