Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Evans i Michelle Dockery u prvom traileru za seriju Defending Jacob
Apple TV+ donosi novu dramsku seriju koja će biti dostupna od 24. travnja

Chris Evans i Michelle Dockery u prvom traileru za seriju "Defending Jacob"

Foto: YouTube

U novoj Appleovoj seriji, čiji smo prvi trailer jučer dobili, Chris Evans glumi oca (Andy) koji je doveden do ruba kad mu sina optuže za ubojstvo.

To je sažetak nove dramske triler serije Defending Jacob koja će se s osam epizoda prikazivati na streaming servisu Apple TV+, a u ulozi Andyjevog sina Jacoba našao se Jaeden Martell, kojeg znamo po ulozi u horor franšizi Ono.

Serija donosi priču o šokantnom ubojstvu koje uzdrma mali grad u Massachusettsu i prati okružnog tužitelja Andyja koji je rastrgan između svoje dužnosti i bezuvjetne ljubavi prema sinu Jacobu. U ulozi Andyjeve supruge i Jacobove majke Laurie našla se Michelle Dockery koju smo dobro upoznali u seriji Downton Abbey i nedavno smo je mogli gledati u Ritchiejevoj crnoj komediji Gospoda.

Svih osam epizoda režirao je Morten Tyldum koji je ujedno i izvršni producent uz Evansa, Rosalie Swedlin i Adama Shulmana. U ostalim ulogama su Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey i J.K. Simmons.

Prve tri epizode serije Defending Jacob bit će dostupne 24. travnja nakon čega će izlaziti po jedna epizoda tjedno tako da je završna, osma epizoda planirana za 29. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 1
    fdrdf9 fdrdf9 @ 29.5.2020. 13:39
    serija je napokon zavrsila sve je ostalo isto kao i na pocetku. kad snimas seriju po (od kritike u nebo dizanom) bolesnom knjizevnom predlosku dobijes identican bolesni nerealni tv product. zadnja epizoda koja bi sadrzajno trebala bit najzanimljivijia jer se u njoj ocekuje kulminacija i rasplet radnje ispala je najkompliciranija i najdosadnija, prakticki negledljiva barem zadnjih pola sata sto je svojevrsni svjetski rekord kada vidis kakvu je konkurencijju u prethodnim epizodama imala. gledajte jucerasnji 4 part docu series o epsteinu, na to se isplati potrosit vrijeme, realno i iznad svega poucno, za dosta njih sigurno i sokantno, Netflix produkcija, ako im vec serije i filmovi nisu nesto barem su im dokumentarci dobri.
  • #1
    0 2
    fdrdf9 fdrdf9 @ 26.4.2020. 22:04
    Glupa, razvucena, pateticna i teatralna serija koja nervira gledatelja barem nakon prve tri odgledane epizode. Morten Tildum? Kakvo razocaranje! Apple ne moze slozit pristojnu seriju koja god zvucna imena angazirao i koliko god milijuna dolara u projekt ulupao. Serija je zbog nelogicnosti i nerealnosti najkrace receno uvreda inteligenciji.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala