Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Zločesti dečki zauvijek stižu ranije u digitalnoj verziji
Willa Smitha i Martina Lawrencea uskoro ćemo moći gledati u kućnoj videoteki

I "Zločesti dečki zauvijek" stižu ranije u digitalnoj verziji

Foto: YouTube

Usred pandemije koronavirusa još jedan filmski hit stiže u digitalnom izdanju ranije, nego je bilo očekivano.

Studio Sony odlučio je kako će njihova akcijska komedija Zločesti dečki zauvijek, koja se u hrvatskim kinima prikazivala od 16. siječnja pa do zatvaranja kino dvorana, dobiti svoje digitalno izdanje već 31. ožujka, piše Variety. Film koji je oduševio obožavatelje franšize nešto kasnije će se naći u 4K Ultra HD-u, na Blu-rayu i DVD-u, 21. travnja.

Prije krize, koja je zahvatila cijeli svijet, filmovi su u kućnu videoteku mogli doći najmanje 90 dana od završetka prikazivanja u kinima, ali zbog jedinstvenih okolnosti razni studiji (Disney, Lionsgate, Sony, Universal, STX Films, Warner Bros.) odlučili su ljudima pomoći skratiti ove teške dane ranijim izlascima nekih filmova (kao što su Naprijed, Birds of Prey, The Hunt, Nevidljivi čovjek).

Iako je tek trećina godine iza nas film Zločesti dečki zauvijek ostvario je najveću ovogodišnju zaradu na tržištu Sjeverne Amerike, oko 204 milijuna dolara. U ostatku svijeta je zaradio još oko 214 milijuna dolara što znači ukupno odličnih 419 milijuna dolara čime je najuspješniji film u franšizi (Zločesti dečki su 1995. zaradili 141 milijun dolara, a Zločesti dečki 2 2003. zaradili 273 milijuna diljem svijeta).

Dugo očekivani nastavak snimljen je s budžetom od 90 milijuna dolara, a u njemu svoje uloge repriziraju Will Smith i Martin Lawrence kao Mike i Marcus koji još jednom odlaze na ludu misiju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala