Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa!
16. izdanje ZagrebDoxa trebalo se održati od 15. do 22. ožujka u CineStaru Zagreb – Branimir mingle mallu

Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa!


Na temelju informacija i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u svrhu kontroliranja trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj, okolici i ostatku Europe, ZagrebDox će biti odgođen do daljnjega. Održavanje festivala u predviđenom terminu predstavlja potencijalan rizik za posjetitelje, autore te predstavnike medija.

Aktivnosti programa usavršavanja za filmske profesionalce ZagrebDox Pro kao i Pitching forum, održati će se u istom periodu u online okruženju. Na taj se način nastoji svim sudionicima programa omogućiti da svoje projekte razviju, te predstave međunarodnom panelu.

U nastavku pročitajte službenu izjavu direktora festivala Nenada Puhovskog:

S osjećajem velike tuge, ali i odgovornosti obavještavamo vas da smo donijeli odluku o odgađanju 16. ZagrebDoxa koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka.
Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima.
Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo.
Dokumentaristi su uvijek bili među najhrabrijim filmašima. Smatramo, međutim, da u ovom trenutku ne možemo nastaviti s održavanjem ZagrebDoxa u predviđenom terminu te izložiti našu publiku, filmske autore i predstavnike medija nepotrebnom riziku.
O svim daljnjim odlukama bit ćete na vrijeme obaviješteni.

O novom datum održavanja Festivala kao i svim dodatnim informacijama bit ćete pravovremeno obaviješteni...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala