Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Više nikad neću taknuti cugu i drogu!
Naomi Campbell po prvi put je iskreno progovorila o borbi s ovisnostima i teškom naravi

"Više nikad neću taknuti cugu i drogu!"

PIŠE: Dario Petruševski

Najveća diva među manekenkama, veteranka Naomi Campbell, u intervjuu za časopis Giant otkrila je kako se nedavno, nakon dugo godina poricanja, uhvatila u koštac sa svojim ovisnostima. Crna pantera godinama je, naime, bila ovisna o kokainu, a barem tri puta tjedno bila je potpuno pijana, a u stvarnost ju je vratio pogled na njezin policijski dosje i sve što je pod raznim sredstvima godinama radila.

"Dođe trenutak uživotu u kojem više nema bježanja - moraš se pogledati lice u lice s problemom i početi se nositi s njim. Ja sam se dobro pogledala i odlučila se pozabaviti ljutnjom koja se nakupila u meni, kao i ovisnostima", priznala je Naomi, koja je dosad uglavnom izbjegavala temu ovisnosti, vječito govoreći kako se uspješno odupire porocima modnog svijeta (iako su svi godinama znali da je teška ovisnica).

"Neki ljudi mogu podnijeti jednu čašu alkohola i crtu kokaina, ali ja sam došla u fazu života u kojoj sam zaključila da moram birati između svega i ničega. Odabrala sam - ništa. Idem na rehabilitaciju i ponosna sam zbog toga. Već mi pomaže u svakodnevnom životu", optimistično će manekenka koja je prije godinu dana odradila posao čistačice, kako bi pred zakonom nadoknadila to što je asistenticu pogodila mobitelom u glavu.

Naomi trenutno hoda s ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom te priznaje kako po prvi put zaista želi zasnovati obitelj. "Ako me Bog blagoslovi djeteom, zahvalno ću ga prihvatiti. Ipak, ne želim stvarati pritisak. Trenutno sam zadovoljna svojim životom, baš onakvim kakav jest", zaključuje kraljica modnih pista.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala