Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U novoj najavi za Beyoncein projekt Black Is King su Jay-Z i Lupita Nyong’o
Disney+ za deset dana donosi vizualni album koji slavi različitost i inkluzivnost

U novoj najavi za Beyoncein projekt "Black Is King" su Jay-Z i Lupita Nyong’o

Foto: YouTube

Beyonce i Disney+ objavili su novi trailer za Black Is King, Beyoncein novi vizualni album koji će biti pravi spektakl.

Projekt za ovaj vizualni album režirala je, napisala i producirala upravo Beyonce, a krajem lipnja nas je oduševio prvi trailer za ovo vizualno iskustvo, dok je drugi trailer izišao jučer. U vizualnom albumu sudjeluju mnoga poznata imena vezana uz Beyonce kao što su njezin suprug Jay-Z, njihova djeca Blue Ivy, Rumi i Sir, jedna od članica benda Destiny's Child Kelly Rowland, Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson, Pharrell Williams i drugi.

Black Is King Beyonceina je reinterpretacija Kralja lavova i donosi lekcije iz navedenog animiranog filma za sve mlade kraljeve i kraljice današnjice koji su u potrazi za svojim krunama. Cijeli projekt dodatno je potaknut i dobio je zamah pokretom Black Lives Matter, nakon tragične smrti Georgea Floyda, kad je cijeli svijet ujedinjen u borbi protiv rasizma. Ovo je tek prvi od tri projekta za Disney s kojim je Beyonce potpisala ugovor vrijedan oko 100 milijuna dolara.

Produkcija za Black Is King je trajala preko godinu dana, a na projektu su sudjelovali glumci, umjetnici, filmaši i druga ekipa koja predstavlja raznolikost i inkluzivnost. Pjesme uključene u album će odati počast Afroamerikancima, a pratit će putovanje mladog kralja kroz izdaju, ljubav i identitet.

Što sve točno donosi Beyonce sa svojim Black Is King vidjet ćemo i moći poslušati 31. srpnja kad projekt stiže na Disney+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala