Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zločesti dečki zauvijek u samo 3 tjedna postali najisplativiji film u trilogiji
Iako je između drugog i trećeg filma prošlo čak 17 godina čini se da to fanovima nije nimalo smetalo

"Zločesti dečki zauvijek" u samo 3 tjedna postali najisplativiji film u trilogiji

Foto: YouTube

Zločesti dečki su se vratili i to u najboljem izdanju dosad!

U samo tri tjedna koliko se Zločesti dečki zauvijek prikazuju u kinima diljem svijeta, film je već zaradio odličnih 291 milijun dolara i tako prestigao svog prethodnika. Zločesti dečki 2 su 2003. zaradili ukupno oko 271 milijun dolara, a Zločesti dečki 141 milijun dolara 1995. godine. Film je treći tjedan zaradio 30,8 milijuna dolara na međunarodnom tržištu s tim da je najgledaniji u Ujedinjenom kraljevstvu, slijedi ga Njemačka, Meksiko i Australija. Još se čeka otvaranje u Italiji.

Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) u najnovijem su nastavku možda nešto stariji, ali su i dalje opasni. Kad Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavi skorašnji odlazak u mirovinu Mike će ga ipak nagovoriti na još jednu misiju, možda najluđu i najopasniju dosad.

Zločesti dečki zauvijek u hrvatskim kinima igraju od 16. siječnja.

Valja spomenuti i Lionsgateov Nož u leđa koji se približio zaradi od 300 milijuna dolara te ratnoj drami 1917 koja je zasad ukupno zaradila 249 milijuna dolara, a predviđa se da bi interes za taj film mogao još više narasti ako sljedeće nedjelje osvoji Oskara za najbolji film. Koliko u Universalu slave zbog uspjeha 1917 toliko nisu zadovoljni gubitkom obiteljskog filma Dolittle kojeg ni Robert Downey Jr. nije mogao spasiti: u skoro mjesec dana zarada iznosi samo 126 milijuna dolara, a budžet mu je bio najmanje 175 milijuna.

Navedene filmove još uvijek možete pogledati u hrvatskim kinima s tim da se Dolittle prikazuje još samo u sinkroniziranoj verziji.

Ovaj četvrtak u naša kina stiže DC-jeva Harley Quinn (Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn), drama prema istinitoj priči Mutne vode, francusko-belgijska komedija Špijun lavljeg srca i mjuzikl Cats koji se nije proslavio u svjetskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala