Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.1.
U 16:30h svi smo uz Hrvatsku koja se protiv Španjolske bori u finalu Eura, od 20h čekaju vas odlični filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.1.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu FINALE: Hrvatska – Španjolska, RTL u 16:30 sati
Nakon pobjede koja je zapečaćena u zadnjim sekundama drugog produžetka, Hrvatska se probila u finale EP 2020., pa će igrati sa Španjolskom koja je svladala Sloveniju. Sa Španjolcima nas čeka nedovršeni posao, neriješeni računi još iz grupnog natjecanja, utakmica Kauboja i aktualnih prvaka koja je završila neriješenim rezultatom, pa će finale dati odgovor koja je od ovih momčadi zaista bolja. Hrvatska je čekala 10 godina na novo finale EP!

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 22:20 sati
1904. Kroz kinesko selo uz naoružanu pratnju vode Japance. Okruživši ih, ruski vojnici sa znatiželjom gledaju zarobljenike. Karenjin uđe u sobu Vronskoga i ispriča da su Rusi zaustavili Japance, osvojili nekoliko uzvisina i zaplijenili desetak topova. Vronski mračno odgovori da ne vjeruje u pobjedu.

FILMOVI

Hobit: Bitka pet vojski, RTL u 20 sati
Odlučujuća bitka u Međuzemlju vodi se krajem 2941. godine i trećeg doba ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Smauga kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Thorin biti opsjednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

300, RTL 2 u 20 sati
Perzijski kralj Kserkso (Rodrigo Santoro) okupi vojsku od dva milijuna vojnika, koju je dovukao iz Azije i Afrike, da bi 481. godine pr. K. napao i osvojio malen i podijeljen grčki narod. Međutim, kad perzijska sila prodre u opasan planinski tjesnac Termopile, naleti na spartanskoga kralja Leonidu (Gerard Butler)…

Zločesti dečki 2, Nova TV u 20:10 sati
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju. Posve neočekivano trag ih dovodi do velike urote u koju je uključena mafija na čelu s narko bossom Johnnyjem Tapiom (Jordi Molla), čiji je krajnji cilj preuzeti cjelokupnu trgovinu droge u gradu.

Zvjezdane staze: S one strane, Doma TV u 21:50 sati
U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

Joy, RTL u 22:45 sati
Inspiriran istinitom pričom film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj - usprkos svim razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog milijarde dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala