Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.12.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove, a jedan od njih je i prigodni "Zločesti Djed Mraz"

TV Preporuke dana – Petak 20.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.12.

SERIJE / EMISIJE

Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 20 sati
Veliko finale 7. sezone omiljenog kulinarskog showa!

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Saša je šokiran saznanjem o hipoteci nad imanjem. Karlo i Julija i dalje manipuliraju njime, uvjeravajući ga da je Marija podigla kredit. No, Saša sumnja na Dolores. Odlučuje potražiti odgovore u banci. Tamara se boji iseljenja iz vile dok se sukobljava s Lukom, koji ovaj put izlazi kao pobjednik. Jelena je u strahu zbog nestanka Roka.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:55 sati
Nakon što se mladi glumac Brokenwood Theatre Societyja sruši i umre na kraju izvedbe Hamleta, svi su isprva uvjereni da je posrijedi prirodna smrt. Međutim, Mike nasluti da je nešto trulo u državi brokenwoodskoj nakon što nanjuši smrtonosni otrov. Uskoro potom na vidjelo ispliva zamršena mreža egom motiviranih sukoba unutar kazališne trupe. Je li Ben Faulkner žrtvovan kako bi druga mlada zvijezda u usponu dobila priliku?

Zavada: Bette i Joan, HTV 2 u 22:30 sati
Nova antologijska serija, autora Ryana Murphyja, donosi nam priču o svađi između Joan Crawford (Jessica Lange) i Bette Davis (Susan Sarandon) na snimanju trilera Što se dogodilo s Baby Jane? nominiranog za Oscara, ali i dugo nakon što su kamere prestale snimati. Serija nam otkriva kako su se ove dvije glumice na zalasku svojih karijera nosile sa starosnom diskriminacijom, seksizmom i ženomrstvom, ali i slavom koja blijedi.

FILMOVI

Odmetnuta porota, HTV 1 u 20:05 sati
Dvije godine nakon što joj je suprug poginuo u pucnjavi na poslu Celeste Wood tuži proizvođača oružja. Ukoliko izgube, proizvođači oružja svjesni su da će se slične tužbe nanizati i da će teško preživjeti te angažiraju Rankina Fitcha (Gene Hackman), stručnjaka za manipulaciju porote. Odvjetnik tužbe je Wendell Rohr (Dustin Hoffman) koji želi pošteno pobijediti i vjeruje u pravednost svoje tužbe i promjenu zakona nabolje.

Špijunka, RTL u 22 sata
Melissa McCarthy glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Tek smo počeli, Nova TV u 22:20 sati
Bivši FBI agent i bivši odvjetnik mafije koji je u programu zaštite svjedoka moraju ostaviti po strani svoje sitne razmirice i rivalstvo i početi surađivati kako bi stali na put mafiji.

Zločesti Djed Mraz, HTV 1 u 23:50 sati
Dva prevaranta, prerušeni kao Djed Mraz (Billy Bob Thornton) i Patuljak (Tony Cox), putuju zemljom zadnjih 7 godina za vrijeme božićnih praznika. Prijave se za posao u trgovačkom centru i zatim ga pljačkaju na Badnju večer. Djedica Billy svoj posao baš i ne obavlja u skladu s imidžem koji inače prati Djeda Mraza. Ipak poznanstvo s konobaricom koja se oduvijek pali na Djeda Mraza i malim dječakom koji još uvijek vjeruje u duh Božića pokrene njegovu emocionalnu preobrazbu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala