Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anansi šalje krivu poruku
Orlando Jones otpušten sa serije "Američki bogovi" jer njegov lik nije dobar primjer crnačkom narodu

"Anansi šalje krivu poruku"

Serija Američki bogovi, temeljena na romanu Neila Gaimana, i dalje nastavlja s problemima. Nakon što su mijenjali showrunnere i dio glumačke ekipe, sad je došla vijest kako je Orlando Jones, koji je glumio boga Anansija / Mr. Nancyja, dobio otkaz.

Iako je otkaz navodno dobio još u rujnu, Jones je tek ovog vikenda tu vijest podijelio na društvenim mrežama, tvrdeći kako je novi showrunner Charles Eglee odlučio da njegov lik šalje "krivu poruku crnačkoj Americi".

"Znam da imate puno pitanja o otkazu", kaže Jones u videu koji je objavio: "kao i uvijek obećavam da ću vam reći samo istinu."

"Nema više Mr. Nancyja. Ne dajte da vam ovi gadovi kažu kako vole Mr. Nancyja. Ne vole.", nastavio je Jones. "Neću nikoga imenovati, ali showrunner nove sezone je iz Connecticuta i studirao na Yaleu, tako da je vrlo pametan i smatra da Mr. Nancy sa svojim bijesnim i učinkovitim stavom kriva poruka za crnačku Ameriku. Da, tako je. Taj bijeli čovjek sjedi na odlučujućoj poziciji i siguran sam da ima puno najboljih prijatelja crnaca koji mu daju savjete i koji su mu objasnili da ako se ne riješi tog bijesnog boga Mr. Nancyja, da će u zemlji započeti novi ustanak kao Denmark Vesey. Mislim, što bi drugo moglo biti?"

Predstavnik serije Američki bogovi odgovorio je na Jonesove optužbe s izjavom: "Priče Američkih bogova neprestano se mijenjaju i razvijaju kako bi prikazale kompleksnu mitologiju izvornog materijala. Opcija gospodina Jonesa nije odabrana jer Mr. Nancy, kao i neki drugi likovi, nije u tom dijelu knjige na koji se fokusiramo u trećoj sezoni. Nekoliko novih likova, od kojih je dosta već najavljeno, bit će predstavljeno u svijet Shadowa Moona, koji će dalje pridonositi seriji koja je jedna od najraznolikijih serija na televiziji."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    sebulba sebulba @ 17.12.2019. 13:33

    Yap, prva sezona mi je bila odlična. A druga toliko loša da je pitanje hoću li nastaviti pratiti seriju.

  • #2
    1 0
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 17.12.2019. 7:18

    Meni je isto žao što je on otišao, al s druge strane... druga sezona je bila toliko loša, bez ikakve konkretne radnje, potpuno kaotična (i djelomično skroz van priče iz romana), ništa se nije dogodilo zapravo - tako da se nadam da možda novi showrunneri vrate stvar back on track i naprave s trećom sezonom nešto malo konkretnije. 

  • #1
    1 0
    mario mario @ 16.12.2019. 21:20

    Koja šteta...  Orlando Jones je bio savršen kao Anansi. Tbh zamišljao sam ga drugačije nakon što sam pročitao knjigu ali Orlando je Anansi ovih vremena. Ne znam hoću li nastaviti s gledanjem jer je ovo stvarno previše behind the scenes sapunica, promijenili se showrunneri, otišli glumci... bezveze... šteta fantastičnog materijala.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala