Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Willem Dafoe i pas Togo jedini su spas od epidemije
Stigao je trailer za film "Togo", koji se temelji na istinitoj priči, a smješten je u snijegom prekrivenu Aljasku

Willem Dafoe i pas Togo jedini su spas od epidemije

Disney je objavio prvi trailer za njihovu nadolazeću avanturu, film Togo. Film se temelji na istinitoj priči, a prati nevjerojatnu avanturu jednog čovjeka i njegovog vjernog psa, u misiji spašavanja od epidemije.

Willem Dafoe nalazi se u glavnoj ulozi, a službeni sinopsis otkriva nam cijelu radnju:

Kada ubojita epidemija pogodi zabačeno mjesto Nome na Aljasci, a jedini lijek nalazi se 600 milja daleko, vrhunski trener pasa za saonice, Leonhard Seppala (Dafoe), dobiva zadatak na svojim saonicama prenijeti protuotrov.

Seppala uzima psa imena Togo, ostarjelog sibirskog haskija, da predvodi njegove saonice. Njegova supruga (Julianne Nicholson) je odgajala Toga otkako je bio nestašno štene. Seppala, koji je sve te godine gledao njegovu odanost i odvažni duh, zna da je Togo njegova jedina šansa za preživljavanje te misije, posebno radi velike oluje koja ide u njihovom smjeru.

Ericson Core drži redateljsku palicu filma, čiji scenarij potpisuje Tom Flynn. Uz Dafoea i Nicholson, u filmu također glume Christopher Heyerdahl, Richard Dormer, Michael Greyeyes, Michael McElhatton i Michael Gaston.

Film Togo bit će dostupan na Disney+ streaming servisu 20. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #57
    0 1
    key key @ 2.1.2020. 8:40
    Ako zelis pogledati fantastiku gledaj Messiah, jos jedno Netflixovo bolesno manipulativno zatupljujuce smece, ja do pocetka 4. ep. nisam znao dal je serija nekakav pseudo religiozni SF ili nije. Sad kad gledam 5. ep. jos uvijek drhtim od straha da glavni negativac ne nestane iz imigracijskog centra tako sto ce se teleportirat iz Texasa u Jordan ili negdje drugdje na bliski istok i opet ostavit Mossad i CIA u cudu kako im je misteriozno nestao pred nosem. Producentima i scenaristima treba odmah uruciti otkaz, zaposliti normalne,realne ljude koji nisu izgubili osjecaj za stvarnost jer je Netflix zbog inflacije prosjecnih i losih serija vec dobio etiketu Hallmark kvalitete. Sto vrijeme vise odmice oni su sve gori (Narcos, The Crown...).
  • #56
    0 0
    samuraj samuraj @ 1.1.2020. 23:30

    Prosječan film. Zanimljivo meni su flashbackovi bili čak i najbolji dio filma koji ga je spasio da ne potone ispod prosjeka. Glavna priča me ničim nije fascinirala, niti sam osjetio zabavu, niti napetost. Vizualno film je dobar do nekih djelova kada fotografija više vuče na film fantastike.

  • #55
    0 0
    keyjegay keyjegay @ 26.12.2019. 15:25

    Ajme koja dosada i patetika od filma. 1/10.

  • #54
    0 2
    buffalobill buffalobill @ 26.12.2019. 14:23

    ma salim se ,ali reci da je Togo film godine i jos k tome da je bolji od Kuma 2 je stvarno neozbiljno,ko neka provokacija* makar istina je da ima visoke ocjene svuda

  • #53
    0 2
    key key @ 26.12.2019. 13:43
    Mozda zato sto ne zelim zaudarati na neznanje i netoleranciju kao vi? Konkurencija je dobra stvar jer potice sudionike da budu bolji kako bi opstali na trzistu. Na ovom forumu nema konkurencije jer ovdje vlada copor. Kad si pripadnik copora nedodirljiv si i znas da koliko god glup ili los bio nema sanse da zbog svojih upisa budes marginaliziran, sikaniran, a najmanje baniran i zato se nemas potrebu razvijati (duhovno, intelektualno...) pa i dalje bezobzirno zagadjujes ovaj forum i gazis svakog tko se ne uklapa u tvoj profil primitivne neznalice.
Pogledaj sve komentare (57)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala