Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prosinac na kanalu Viasat History
Viasat History nam u prosincu donosi pregršt emisija i dokumentarnih filmova o trenutcima u povijesti koji su odredili naš svijet

Prosinac na kanalu Viasat History

Kako bismo bili spremni na budućnost, moramo poznavati svoju prošlost. Tijekom prosinca na kanalu Viasat History, prisjetite se trenutaka koji su odredili svijet u kojem danas živimo.

Životinje u ratu
Premijera u subotu 8. prosinca u 21h

Pedeset milijuna ljudi poginulo je u Drugom svjetskom ratu, najvećem masakru u povijesti čovječanstva - ali i životinjsko je carstvo također platilo svoj danak, unatoč tomu što ne znamo koliki je službeni broj žrtava. Među njima su bile borbene životinje, životinje koje su pomagale ljudima, one koje su ih zabavljale ili tješile, neke koje su ljude hranile i one koje su postale simboli. Na svim frontama i na svim kontinentima, na svim točkama kompasa, životinje su u tom globalnom sukobu pratile čovječanstvo. Ovaj cjeloviti, dvodijelni arhivski dokumentarac - djelomično u boji - prikazuje kako su  psi, konji, slonovi i golubovi u borbi postali najbolji prijatelji vojnika u Drugom svjetskom ratu.

Hitlerova jurska čudovišta
Utorak, 3. prosinca u 21h

Ovaj dokumentarac istražuje neispričanu priču o nacističkoj viziji koja je otišla daleko više od vojnog osvajanja europskih zemalja. Kao dio sna o carstvu koje će trajati tisuću godina, nacisti su razvili detaljne nacrte za arijska naselja i goleme lovačke parkove za posebno stvorene ''arijske'' životinje. Göring i Himmler angažirali su najbolje znanstvenike za taj izuzetno ambiciozni program promjene tijeka prirode; znanstvenu su fantastiku učinili stvarnom.

Teror Trećeg Reicha
Svakog radnog dana, s početkom u ponedjeljak 2. prosinca u 21h

Dublje nego ikad prije zaranjamo u mračni svijet Hitlerova Trećeg Reicha s premijerom dokumentarnog filma Hitlerova jurska čudovišta, nakon čega slijede dokumentarci među kojima su Izumitelji pod svastikom, Otok Adolf i Nacist koji je spašavao Židove: Karl Plagge.

Istine o kraljevskim obiteljima
Svake nedjelje u prosincu, s početkom u nedjelju 1. prosinca u 11.25h

Svake nedjelje u prosincu uživat ćete u veličanstvenom maratonu naših najboljih kraljevskih sadržaja; donosimo: Vodič za uspjeh na kraljevskom dvoru, Privatni životi kraljevskih obitelji, Nikola i Aleksandra: Posljednji ruski vladari, Djeca kraljice Viktorije, Elizabeta I. i njezini neprijatelji te Priče iz kraljevskih ložnica.

Sezona tajanstvenih ubojstava
Dvije epizode svake večeri, s početkom u ponedjeljak 9. prosinca u 22.05h

Najbolji način da provedete hladnu zimsku večer jest da u sigurnosti vlastitog doma pogledate povijesnu priču o tajanstvenim ubojstvima... Predstavljamo: Zemljovidi ubojstava, Misteriozna srednjovjekovna ubojstva, Tajne o nacističkim ubojstvima i Tajne o kraljevskim ubojstvima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala