Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix predstavio seriju o Seleni i sličnost je zapanjujuća
U ulozi legendarne pjevačice Selene Quintanilla našla se Christian Serratos

Netflix predstavio seriju o Seleni i sličnost je zapanjujuća

Foto: YouTube

Sljedeće godine jedan od Netflixovih projekata je i onaj o tragično preminuloj pjevačici Seleni Quintanilla, a serija je konačno predstavljena kratkim videom.

Christian Serratos, koju možemo gledati kao Rositu Espinosa u seriji Živi mrtvaci, dobila je naslovnu ulogu poznate pjevačice. Video donosi prvi pogled na nju u ovoj ulozi, a sličnost s glazbenom zvijezdom 1990-ih je zapanjujuća.

Selena: The Series donosi priču o prekratkom životu i karijeri Selene Quintanilla te istražuje njezin odnos s obitelji i njezin odnos prema karijeri i pozornici, na kojoj je ostvarila sve svoje snove. Uz Serratos u seriji glume Ricarco Chavira i Gabriel Chavarria u glavnim ulogama, dok će Noemi Gonzalex zaigrati Seleninu sestru i najbolju prijateljicu Suzette, Seidy Lopez Seleninu majku Marcellu, a mladu Selenu glumit će Madison Taylor Baez.

Selena je bila poznata kao Kraljica Tejano glazbe, a časopis Billboard uvrstio ju je među najprodavanije izvođače 1990-ih. Rodila se 1971. godine i karijeru je počela već 1980. kao članica obiteljskog benda Selena, ali njezin talent je došao do punog izražaja tek kad je postala solo izvođačica. 1987. godine osvojila je nagradu na Tejano Music Award za najbolji ženski vokal nakon čega je tu nagradu osvojila čak 9 puta zaredom. Do 1995. godine njezina je popularnost samo rasla i rasla, a njezin je život naprasno prekinula bivša menadžerica koja ju je upucala. Imala je samo 23 godine.

Netflix još nije objavio točan datum premijere serije Selena: The Series, ali se zna da bi trebala imati šest epizoda. Snimanje je počelo prije mjesec dana.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala