Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.11.
Nedjeljna večer donosi zabavnu emisiju i nekoliko hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10.11.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
U predzadnjem audicijskom izdanju za naklonost žirija i tri da koliko im treba da prođu u sljedeći natjecateljski dio, novi talenti borit će se pjevanjem, plesom, trikovima, ali i ponekim dosad neviđenim talentom u showu. Osim novih lica, na binu Supertalenta vratit će se i Filip Ratković, stand up komičar čiji je nastup prošle sezone posebno ostao u sjećanju žirija. Osim povratnika, stand up komičara koji će se ove godine predstaviti kao mađioničar, vidjet ćemo još jednog mladog stand up komičara u usponu – Leona Kondresa. Zanimljiv nastup osigurat će 18. godišnji Benjamin Iličić koji će se predstaviti twirlingom. Tihomir Dragutinović iz Zvornika predstavit će se s talentom brzog pamćenja, od plesača na bini Supertalenta zaplesat će duo iz Bihaća, Edi i Adna koji zajedno plešu već sedam godina. Od pjevača vidjet ćemo 14-godišnjeg Martina Kosovca koji kaže da ga pjevanje ispunjava, kao i 34-godišnjeg Marina Kačanića koji nakon 16 godina kada je nastupio u showu Story SuperNova ponovno želi okusiti svjetla pozornice. Iz Rijeke će stići vokalna skupina Torretta koju čine 10 djevojaka u dobi od 13 do 17 godina. Glazbenik Damir Filipančić koji trenutno živi i radi u Cipru nastupit će s country pjesmom. Ove nedjelje vidjet ćemo još i osam mlađahnih rock entuzijasta, Bend glazbene škole Bonar, ali i glazbenu skupinu Sarajevo drum orchestra koji postoje više od 20 godina, a sviraju na karnevalskim bubnjevima.

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 22:20 sati
Pazzi uspijeva uvjeriti papu da oduzme Medicijevima pravo na vođenje crkvenih financija, ali se Cosimo ni pod koju cijenu ne želi odreći onoga za što se tako žestoko borio. Maddalena otkriva da je trudna. Grofica to saznaje i mora odlučiti što će učiniti s djetetom. Cosimo moli Lorenza za oprost i nagovara ga da ostane i pomogne mu da postavi zamku Pazziju.

FILMOVI

Troja, Doma TV u 19:55 sati
Iako je naišao na različite reakcije kritičara (od onih koji su hvalili ideje redatelja Wolfganga Petersena, do onih koji su mu predbacivali prilično slobodnu interpretaciju književnog djela i svođenje likova na čiste hollywoodske klišeje), radi se o izvrsnoj adaptaciji legendarnoga Homerovog epa Ilijada, čija su tema krvavi (i izrazito naturalistički opjevani) događaji vezani uz posljednju godinu ratovanja između Grka - Spartanaca i Trojanaca...

Brzi i žestoki: povratak, RTL 2u 20 sati
Pet godina nakon što je napustio Los Angeles, Dominic Toretto (Vin Diesel) i ekipa, koju čine njegova djevojka Letty (Michelle Rodriguez), Leo Tego (Tego Calderón), Rico Santos (Don Omar), Cara Mirtha (Mirtha Michelle) i Han (Sung Kang), kradu tankere s benzinom u Dominikanskoj Republici. Nakon što im je provaljeno u jednu od garaža, Dominic odlučiti raspustiti družinu i ostaviti djevojku, kako bi je zaštitio od opasnosti koja prijeti. Tri mjeseca kasnije, u Panama Cityju, Dominic prima poruku od sestre, koja mu priopći da je Letty ubijena.

Doba nevinosti, HTV 2 u 20:05 sati
U raskošnom okruženju njujorškoga visokog društva, ugledni mladi odvjetnik Newland Archer (Daniel Day-Lewis) zaruči se s lijepom i primjernom gospođicom May Welland (Winona Ryder). Prema procjeni okoline njihov će brak biti idealan, a vesela May raduje se budućem životu s Newlandom. Savršeni red u njihovu društvu narušit će dolazak Mayine rođakinje grofice Ellene Olenske (Michelle Pfeiffer) koja se vratila iz Europe i želi se rastati od muža.

Thor: Svijet tame, Nova TV u 22:30 sati
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom (Christopher Eccleston) prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin (Anthony Hopkins) nije uspio pobijediti, moćni junak Thor (Chris Hemsworth) morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada - putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster (Natalie Portman) i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala