Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.10.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 18.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.10.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Po povratku u Knežev dol, Lola sreće Sašu i govori mu da je išla po vjenčanicu. Saši konačno lakne i poljubi Lolu. Ona inzistira na malom i skromnom vjenčanju, Saša pristaje. Lola je u panici kad shvati da je inspektor u potrazi za njom. Juliju i Karla ispred banke dočekaju zaštitari i, poniženi, moraju neko vrijeme čekati direktora banke.

Vera, HTV 2 u 21 sat
Brenda Blethyn, glumica nagrađena BAFTA-om i Zlatnim globusom, već osmu sezonu glumi nekonvencionalnu, ali genijalnu višu inspektoricu Veru Stanhope u vrhunskoj kriminalističkoj seriji. Vera i njezin tim uvučeni su u još četiri napete istrage: tijela policajca pronađenog u spalionici klaonice, tajnovitog sudara, ubojstva u vrtu kuće u predgrađu i okolnosti koje su dovele do smrti tinejdžera. Seriju smještenu u Newcastle i fascinantni northumberlandski pejzaž krase složeni i zanimljivi zapleti, dojmljiva fotografija i sjajna gluma.

Isto nebo, HTV 2 u 22:35 sati
Lauren je rastrgana između svojih osjećaja prema Larsu i odgovornosti koju osjeća prema svom problematičnom 17-godišnjem sinu Emilu. No, kada je Emil opet osramoti, Lauren se potpuno predaje Larsu, svjesna da više nema povratka. Kad Lauren doživi moždani udar i završi na intenzivnoj njezi, Ralf kaže Larsu da se vraća kući, ali tek nakon što mu da nove naredbe i novu metu: Sabine Cutter, Laureninu suradnicu koja radi isti posao, ali na američkoj strani prislušne stanice. No, ova je meta puno tvrđi orah, budući da je Larsovih godina.

FILMOVI

Majstori iluzije 2, RTL u 20 sati
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.

Igra oponašanja, HTV 1 u 20:05 sati
Film Igra oponašanja snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.

Snajperist, Nova TV u 22:25 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala