Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Za prave fanove: imanje iz serije Downton Abbey dostupno na Airbnb-u
Film prema istoimenoj seriji od danas se prikazuje u hrvatskim kinima

Za prave fanove: imanje iz serije "Downton Abbey" dostupno na Airbnb-u

Foto: YouTube

S današnjim danom u kina je stigao dugometražni film Downton Abbey, a ako zaista želite iskusiti atmosferu serije to možete u dvorcu u kojem je snimana istoimena serija!

Imanje iz serije i filma našlo se na web-platformi za iznajmljivanje smještaja Airbnb, a riječ je o dvorcu Highclere koji se nalazi u Highclere Parku u Engleskoj. Vlasnica dvorca grofica Carnavon stavila je mogućnost noćenja i to samo 26. studenog kad će dvorac otvoriti vrata i pružiti mogućnost noćenja u jednoj od 300 soba kako bi gosti mogli iskusiti život od prije nekoliko stoljeća.

Svaka od 300 soba je prikladno uređena do najsitnijih detalja. Gosti će prilikom dolaska u dvorac popiti koktel nakon čega slijedi tradicionalna večera s grofom i groficom Carnarvon, a posluživat će ih njihov osobni batler. Nakon večere slijedi kava u knjižnici i onda gosti odlaze u jednu od spavaćih soba iz kojih se pruža predivan pogled na ostatak imanja. Ujutro će biti poslužen doručak, zatim slijedi privatni obilazak dvorca, a goste očekuje i poseban poklon od grofa i grofice.

Potencijalni gosti moraju biti verificirani korisnici Airbnb-a s dobrim ocjenama i moraju biti veliki fanovi serije, a prijave za spomenuti termin počinju 1. listopada u 13 sati po našem vremenu. U napomeni stoji da zbog toga što je u pitanju povijesna zgrada dvorac nema kapaciteta primiti, na primjer, djecu i bebe te kućne ljubimce, ali na samom imanju će vas dočekati 9 prijateljski nastrojenih pasa. Detalje o smještaju i pravilima saznajte na službenoj stranici Airbnb-a. Airbnb dat će donaciju Međunarodnom Crvenom križu u kako bi na taj način proslavio ovu posebnu ponudu.

Downton Abbey možete pogledati od danas i u hrvatskim kinima. Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbeyu što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu, a s druge strane i vrlo stresna situacija. U glavnim ulogama su Jim Carter, Maggie Smith, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Allan Leech, Matthew Goode, Hugh Bonneville i Geraldine James.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala