Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.8.
Današnja večer donosi filmove različitih žanrova, od biografskog filma do romantične komedije

TV Preporuke dana – Petak 30.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.8.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 21:15 sati
Red (James Spader) i Posebna jedinica kreću u Pariz u nadi da će Garveya (Jonny Coyne) stjerati u škripac nakon što privedu velikog dobavljača heroina za mafijašku organizaciju Nash.

Kosti, Doma TV u 22 sata
Booth, Brennan i Christine gledaju na televiziji ekshumaciju tijela iz leda u Arktičkom krugu – tijelo slavnog istraživača i milijardera Henryja Charlesa, koji je nestao prije petnaest godina dok je iskapao ostatke poznatog Franka Partyja, koji se, baš kao Donner Party, odao kanibalizmu, da bi zatim nestao prije 150 godina. Taj važni slučaj dobiva Brennan kako bi identificirala Charlesa, no prepozna ga dr. Clark Edison.

Deset dana, HTV 2 u 22:40 sati
Kad se otkrije tko je otmičar, Jane je u neposrednoj opasnosti. Bird povezuje dokaze i to vodi zastrašujućem sukobu. Tom mora donijeti tešku odluku.

FILMOVI

Bostonski maraton, HTV 1 u 20:05 sati
Priča o zastrašujućem terorističkom napadu tijekom Bostonskog maratona ispričana je od strane stvarnih ljudi koji su taj dan sudjelovali u spašavanju i potrazi za počiniteljima. Davis, policijski povjerenik Bostona odigrao je ključnu ulogu u potrazi za braćom koja su odgovorna za napad. U bombaškom napadu poginulo je pet osoba, uključujući i osmogodišnjeg dječaka.

Hitman: Agent 47, RTL u 21:10 sati
Hitman: Agent 47 predstavlja vrhunac desetljeća istraživanja i klon je prijašnjeg Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine te natprosječne inteligencije. Njegova je posljednja meta korporacija koja želi otkriti njegovu tajnu prošlosti kako bi stvorili vojsku još učinkovitijih ubojica. Na ovom će zadatku Agent 47 saznati puno toga o svojem porijeklu, ali i upoznati djevojku, jedinu koja ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje Agent 47 započet će bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

Kick-Ass 2, HTV 1 u 22:15 sati
Luda hrabrost Kick-Assa inspirirala je novi val samozvanih maskiranih ratnika, predvođenih opakim bivšim kriminalcem Colonel Starsom i Stripesom, a naš heroj će im se priključiti u ophodnji. Taman kad počnu uvoditi red na ulici, ove amaterske superheroje ulovit će Red Mist - ponovno rođen i željan osvete sad se prozvao Mother F%&*^r, najveći svjetski superzločinac! Mother F%&*^r ima plan, no on ima manu - Hit Girl!

Pod suncem Toskane, Nova TV u 23 sata
Uspješnoj 35-godišnjoj newyorškoj spisateljici Frances (Diane Lane) srušio se svijet kad ju je napustio muž zbog puno mlađe žene. Na nagovor najbolje prijateljice Patti, Frances otputuje u Italiju, u čijoj prekrasnoj pokrajini Toskani kupi veliku staru kuću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala